Tahmina Akefi krijgt felle kritiek op haar actie: Ze wil haar positie opeisen!😲😱(3 minuten lezen)

Tahmina Akefi krijgt felle kritiek op haar actie: Ze wil haar positie opeisen!😲😱(3 minuten lezen)

9 september 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Gisteren werd bekend dat Tahmina Akefi de voormalige vriendin van Peter R. de Vries een liefdesboek gaat uitbrengen over hun relatie.

Volgens Tahmina waren zij en Peter dit al eerder van plan om het samen te doen, maar nu wil ze het alleen afronden.

Veel mensen spreken er schande van en geloven helemaal niet dat Peter een liefdesboek wilde gaan schrijven met Tahmina.

Ook de heren van de talkshow Vandaag Inside en gast Heleen van Royen vinden dit een walgelijke actie waar niemand op zit te wachten.

Heleen van Royen: “Ik kreeg er een heel ongemakkelijk gevoel bij, omdat we tijdens Peter zijn leven natuurlijk nog nooit van haar gehoord hadden.

Ze heeft twee dagen na zijn overlijden een interview gegeven aan de Volkskrant, waarin ze zegt dat ze niet bekend wilde zijn als zijn vriendin.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om Eloise van Oranje: ‘Ze moet zich niet laten gebruiken’😥🙏

“Het is heel gek dat iemand zo draait van: ik wil niet met jou gezien worden naar: ik was de grote liefde van zijn leven.

Dat kan, iedereen mag boeken schrijven, maar wat ik ongemakkelijk vind is dat ze zich zó wil profileren als dé grote liefde van Peter R. de Vries.”

“Hij heeft heel lang een vrouw gehad, hij heeft twee kinderen en een gezin. Die vrouw was natuurlijk ook een heel grote liefde.

Dat vind ik een beetje ongemakkelijk eraan, dat Tahmina nu zó die positie opeist van: ik was dat!”

René van der Gijp: “Ze is bezig een optimale hoeveelheid publiciteit uit dat drama te slepen. Ik vraag mij af of ze dat gedaan heeft met toestemming met de zoon en dochter van Peter,

want die waren al niet blij met haar optreden in die documentaire. Ik denk dat zij helemaal niet zit te wachten dat zij allemaal ontboezemingen over hun vader op tafel gaat gooien.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Roxeanne wordt nog steeds voor leugenaar uitgemaakt: ‘Ze heeft mentale hulp nodig’😱😲