Andre Hazes zorgt voor enorme teleurstelling: ‘Er komt helemaal niets van die kant’😫😱(3 minuten lezen)

Andre Hazes zorgt voor enorme teleurstelling: ‘Er komt helemaal niets van die kant’😫😱(3 minuten lezen)

6 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Het vaste producerteam van André Hazes is ontzettend teleurgesteld. Ruim zeven jaar werkten ze samen, maar ze horen niets meer van de zanger.

Onlangs kwam weekblad Privé met de berichtgeving dat de zanger gebroken zou hebben met zijn team, bestaande uit: producers Edwin van Hoevelaak, Bram Koning en Marcel Fisser.

André heeft volgens Bart Ettekoven niet eens zelf laten weten aan de producers dat hij niet meer samen met hen wilde werken.

„We hebben in de docu kunnen zien hoe hij weer toenadering zocht, nadat hij al eerder met ze had gebroken.

Nu werd dus onlangs bekend dat hij dus wederom zijn manager op hen af had gestuurd en die had laten weten ‘jongens we willen niet meer met jullie samenwerken’.

André heeft dus niet zelf de telefoon durven op te nemen”, zegt hij aan tafel bij Shownieuws. Na alle commotie hadden de producers wel enig contact verwacht.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Einde oefening voor Emma Heesters? Verhalen beloven niet veel goeds😥😫

„Ik probeer te communiceren al vier, vijf weken met iedereen en dat lukt dus niet. En met iedereen bedoel ik: Dré, het management, wat dan ook.

Er komt helemaal niets van die kant. Dus op een gegeven moment denk je: ‘what the f*ck?’ Ik wil mijn verhaal ook kwijt, want het zit me dwars.

Ik heb zo’n goede band met hem, dan denk ik: ‘bel nou man, we zijn gabbers van elkaar.’ Het steekt, dat doet pijn.

Ik denk dat hij het zelf heel moeilijk heeft, maar laten we het erop houden dat ik teleurgesteld ben”, zegt Bram Koning tegen Shownieuws.

Edwin van Hoevelaak liet Bart Ettekoven weten dat zijn deur altijd op een kier zal staan voor de zanger. Na de vakantie wil hij dan ook contact opnemen met de zanger.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Simon Keizer plaatst emotioneel bericht: ‘Ik heb mijn best gedaan’😥🙏