Tino Martin openhartig over kritiek: ‘En dan denk je echt: de hele wereld stort in’😲😥(4 minuten lezen)

Tino Martin openhartig over kritiek: ‘En dan denk je echt: de hele wereld stort in’😲😥(4 minuten lezen)

12 september 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Tino Martin heeft ook wel eens mindere optredens en hij vindt het dan ook erg vervelend als zo’n optreden dan viraal gaat.

De zanger was tafelgast bij HLF 8 en geeft aan dat als er zulke beelden viraal gaan, het dan voelt alsof zijn wereld instort…

Het is de laatste jaren wel vaker gebeurd dat er beelden rond gaan van een Tino Martin die zich niet van zijn beste kant laat zien. 

Op Bevrijdingsdag 2021 ging Tino ook behoorlijk de mist in. Presentatrice Hélène Hendriks kaart dit aan: “Een topsporter is ook niet altijd goed in zijn wedstrijd. Kijk maar naar de voetballers, soms is het even helemaal niks. Heb jij ook weleens, 95 procent van de tijd is het loepzuiver, maar 5 procent knettervals.

Tino daarop: “Is dat zo? Hahaha.” Hélène vervolgens: “We hebben de beelden, maar die laten we niet zien. Hoe ga je daar mee om, want dan krijg je best wel veel kritiek, wat doet dat met jou?”

Hij verklaart: “Weetje, ik doe bijna 250 shows per jaar en dan… We hebben allemaal weleens een wat mindere dag toch?

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote droom voor dankbare Roy komt uit: ‘Ik heb er weer een rustpunt bij’🙏😍

En tegenwoordig is er altijd wel een filmpje van en dan ben je één of twee dagen de lul en krijg je een hele kar stront over je heen.”

Het de zanger veel pijn. “En dan denk je echt: de hele wereld stort in… Maar dan na 2 dagen gaat de zon weer schijnen en pak je de draad weer op.”

Hélène vraagt Tino vervolgens of het hem raakt. “Het is niet leuk, maar ja… Alles gaat door, weetjewel. De zalen zitten vol en de muziek wordt goed beluisterd en dat is belangrijk.”

Vervolgens krijgt hij een opvallende vraag van Jack van Gelder. “Maar heb je genoeg discipline voor jezelf? En heb je mensen die je erop wijzen van: even niet gewoon… Want dat lijkt me je achilleshiel.”

In eerste instantie is het onduidelijk waar hij op doelt, maar Tino reageert: “Dat is altijd een gevecht natuurlijk. Dat is ook zwaar. Maar we doen natuurlijk zoveel in een jaar…”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Peter R de Vries had geen relatie met Tahmina: Had een relatie met deze dame!😲🙏