Vrouw en haar gezin gebruiken geen toiletpapier: ‘is als ons geld door de wc gooien’

Vrouw en haar gezin gebruiken geen toiletpapier: ‘is als ons geld door de wc gooien’

Het managen van een huishouden brengt aanzienlijke uitdagingen en kosten met zich mee, vooral als ouders rekening moeten houden met de behoeften van het hele gezin en de financiën in balans moeten houden.


Soms kunnen onverwachte kosten een extra last vormen, en met de huidige inflatie is het vinden van besparingsmogelijkheden belangrijker dan ooit. Een moeder heeft een onconventionele manier gevonden om te besparen op toiletpapier.

Vreemde nieuwe trend: De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen!

Amber Allen en haar echtgenoot Joseph, ouders van drie kinderen, hebben besloten om helemaal te stoppen met het gebruik van toiletpapier.


Dit verrassende besluit hebben zij drie jaar geleden genomen. Amber legt de beweegredenen achter deze keuze uit: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”


“De keuze werd om verschillende redenen gemaakt. Ten eerste: we hadden een schuld van 70.000 dollar en moesten dus besparen.”

“Minder shoppen, goedkoper eten, maar nog steeds gezond. Toen kreeg ik een ingeving: wc-papier kopen is als geld door de wc gooien.”

“Ik deelde mijn gedachten met Joseph en we besloten om het niet meer te kopen en een doekje te gebruiken.”

Amber benadrukt dat deze aanpak hen aanzienlijke besparingen heeft opgeleverd. “In 3 jaar hebben we tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard.”

“We kopen nog steeds wat rollen voor gasten. We hadden ook overwogen ‘neem je rol mee naar ons huis’ te promoten onder vrienden, maar dat leek ons onbeleefd.”

Hoewel het gebruik van doeken en het regelmatig wassen ervan niet altijd prettig is, zijn Amber en Joseph van plan om deze methode nog een tijdje voort te zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven