Verschrikkelijk: Man plundert rekening van zijn ouders en doen het ondenkbare!

Koppel steelt geld van ouders voor luxeleven

Familievertrouwen wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd, aangezien zij normaal gesproken degenen zijn die ons in goede en slechte tijden ondersteunen.

Helaas wordt dit vertrouwen soms geschonden, zoals in een recente zaak in Engeland, waar een echtpaar werd veroordeeld voor grootschalige uitgaven van het geld van de ouders van de man.

Volgens een rapport van de Britse krant Mirror, beheerde de zoon de financiën van zijn behoorlijk bejaarde ouders.

Zijn bejaarde ouders hadden hun zoon om hulp gevraagd omdat ze niet meer in staat waren om hun bankzaken te beheren.

De zoon nam deze taak op zich om ervoor te zorgen dat belangrijke uitgaven, zoals rekeningen, betaald werden.

Echter, in plaats van het geld verantwoordelijk te beheren, besteedden de zoon en zijn vrouw het aan exorbitante luxe.

Er werd veel geld uitgegeven door het stel, waaronder £117.000 aan all-inclusive vakanties, dure hotels, voedsel, Chanel-handtassen en kostbare juwelen.

Ze genoten van een veertiendaagse reis naar Jamaica en Cabo Verde, renoveerden hun keuken en de vrouw onderging zelfs een tandheelkundige ingreep die £9.000 kostte.

Bovendien verkochten ze het huis van de ouders voor een veel lagere prijs dan gevraagd, waarbij de opbrengst rechtstreeks in hun eigen zakken belandde.

Ze pronkten met hun dure levensstijl op sociale media, maar uiteindelijk bleef er van de rekeningen van de ouders slechts een paar centen over.

Het echtpaar werd veroordeeld voor ernstige fraude, misbruik van positie en het witwassen van geld en kreeg een gevangenisstraf van zes jaar, zoals gemeld door de Mirror.

Dit verraad heeft grote impact gehad op het gezinsleven van de bejaarde ouders, waarbij de moeder is overleden en de vader nu alleen achtergebleven is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven