Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

In de meest recente aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge” geven Coral en Illias een intieme inkijk in hun unieke relatie, waarin onconventionele koppels centraal staan.

Automatische concepten

Het programma staat bekend om het in beeld brengen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.

Coral, die bij geboorte als vrouw werd geclassificeerd, identificeert zich nu als non-binair, wat aantoont dat er meer mogelijkheden zijn dan enkel man of vrouw zijn.

Coral’s reis naar zelfacceptatie begon al op jonge leeftijd, toen ze negen was en een lange zwarte haar op haar kin ontdekte, een teken van hirsutisme. Dit duidt op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.

Dit was echter nooit een groot probleem voor Coral, ook al verwijderde ze jarenlang haar baardharen, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.


Toen Coral online de liefde van haar leven ontmoette, Illias, nam haar verhaal een wending. Illias, die als vrouw geboren was maar nu een man is, waardeert Corals natuurlijke baardgroei enorm.


Illias, openhartig over zijn gevoelens, zegt: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”


Geïnspireerd door Illias’ acceptatie en liefde, besloot Coral in maart 2022 te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien. Illias is duidelijk gecharmeerd van deze verandering.


Hij uit zijn bewondering door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”


Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen. Tegelijkertijd nodigt het de kijkers uit om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven