Vrouw laat baard staan voor haar partner: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Vrouw laat baard staan voor haar partner: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

De meest recente aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge” biedt een intieme blik in de unieke relatie van Coral en Illias, waarin onconventionele koppels centraal staan.


Het programma staat bekend om het in beeld brengen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.


Coral, bij geboorte geclassificeerd als vrouw, identificeert zich nu als non-binair, waarmee wordt aangetoond dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen man of vrouw zijn.


De reis van Coral naar zelfacceptatie begon op jonge leeftijd toen ze negen was en een lange zwarte haar op haar kin ontdekte, een teken van hirsutisme, wat duidt op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.


Dit was echter nooit een groot probleem voor Coral, hoewel ze jarenlang haar baardharen verwijderde, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.


Online ontmoette Coral de liefde van haar leven, Illias, wat een wending gaf aan haar verhaal. Illias, ooit geboren als vrouw maar nu een man, waardeert Corals natuurlijke baardgroei enorm.


Openhartig deelt Illias zijn gevoelens: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”


Onder invloed van Illias’ acceptatie en liefde, besloot Coral in maart 2022 te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien. Illias is duidelijk gecharmeerd van deze verandering.


Hij uit zijn bewondering door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”


Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, terwijl het tegelijkertijd de kijkers uitnodigt om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven