Vrouw krijgt volop aandacht van mannen op het schoolplein: ‘Ik ben echt een target’

Vrouw krijgt volop aandacht van mannen op het schoolplein: ‘Ik ben echt een target’

Kerry en Anna Simpson uit Nottinghamshire hebben geen traditionele banen en verdienen hun geld door TikTok-video’s te maken.

In een recente video uit Anna haar frustratie over ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein: ”Ik ben echt een doelwit.”

Het ironische is dat Kerry en Anna elkaar juist op het schoolplein hebben ontmoet in 2018, toen ze hun kinderen naar school brachten.

Destijds waren ze beiden getrouwd met een man, maar na hun ontmoeting besloten ze te scheiden en trouwden binnen drie maanden met elkaar.

Nu delen de twee hun relatieverhalen op TikTok, waar ze al ongeveer 800.000 volgers hebben verzameld.

Anna, die veel aandacht krijgt van vaders die hun kinderen

In de video’s uit Kerry haar ongenoegen over het feit dat zij de kinderen nu zelf moet ophalen van school.

Kerry laat duidelijk merken dat ze niet tevreden is met de huidige situatie: “Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Het probleem is zo ernstig geworden dat Kerry nu zelf de kinderen moet brengen en halen.

In een van de video’s, die al duizenden keren bekeken is, komt Kerry buiten beeld in actie op het schoolplein.

Kerry deelt haar bezorgdheid in de video: “We staan op het schoolplein en iemand flirt met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”

Deze situatie heeft duidelijk impact op hun dagelijks leven en laat zien met welke uitdagingen het stel te maken krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven