Vrouw (30) was uit op het geld van deze man (63): ‘Toch verliefd op hem geworden’

Vrouw (30) was uit op het geld van deze man (63): ‘Toch verliefd op hem geworden’

Carrie, 30 jaar oud, heeft haar relatie met Randy, 63 jaar oud, een onverwachte wending zien nemen. Het stel heeft elkaar enkele jaren geleden via Tinder leren kennen en hebben nu een uniek liefdesverhaal te delen.

Carrie had aanvankelijk haar leeftijdsvoorkeur op Tinder ingesteld op maximaal 99 jaar, met als specifiek doel het vinden van een welgestelde man.

Carrie was open over haar initiële intenties. Ze vertelt: ”Ik dacht aan een zakelijke transactie. Toen ik Randy ontmoette, dacht ik meteen aan geld. Mijn plan was om hem leeg te trekken en daarna weg te gaan.”

Echter, haar gevoelens voor Randy veranderden en hun relatie groeide uit van een financiële overeenkomst naar oprechte liefde.

Tijdens een gesprek in de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC, deelde Carrie haar waardering voor Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.

Randy bleef betrokken, ondanks een communicatiepauze waarin Carrie haar leven probeerde te stabiliseren.

Hij nam weer contact op met Carrie, die op dat moment geen auto had en te voet naar haar werk ging. Carrie zei: “Ik liep naar mijn werk en had geen auto. Hij stuurde me een bericht nadat ik een tijdje verdwenen was.”

Na meer dan een jaar van online communicatie besloten Carrie en Randy elkaar persoonlijk te ontmoeten, ondanks dat Randy in die periode tienduizenden euro’s aan Carrie had besteed.

Carrie heeft toegegeven dat ze zich schuldig voelde over de situatie. Nu beweert het stel, na drie jaar samen te zijn, dat hun relatie gebaseerd is op echte liefde.

Hoewel Carrie nog steeds ‘zakgeld’ ontvangt van Randy vanwege haar uitgavenpatroon, is hun dynamiek veranderd.

Randy betaalt soms dingen voor me wanneer ik ze nodig heb.


Zij besteedt het grootste deel van haar geld aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waarmee ze nu een ander publiek vermaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven