Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

Er zijn in de huidige wereld steeds meer mensen die zichzelf niet helemaal voelen. Dit kan leiden tot het gevoel een totaal ander persoon te zijn dan hun fysieke verschijning suggereert.

Gelukkig zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om een lichaam te creëren waarin mensen zich wel thuis voelen.

De termen ‘ombouwen’ en ‘verbouwen’, vroeger voornamelijk geassocieerd met vastgoed, roepen nu steeds vaker associaties op met de LHBTQ+ gemeenschap.

Leden van deze gemeenschap hebben door hun inzet en aandacht het onderwerp prominenter gemaakt.

Er heerst nu meer openheid en acceptatie over deze gevoelens, wat heeft geleid tot mensen die zich niet eens als mens identificeren.

We hebben onlangs opmerkelijke gevallen gezien. Zo was er iemand die zich als huiskat identificeerde en een ander, genaamd Toco, die €15.000 uitgaf om op een hond te lijken.

Dankzij de vooruitgang in de medische wetenschap hebben mensen nu de mogelijkheid om zichzelf op manieren te transformeren die voorheen ondenkbaar waren.

Een opvallend voorbeeld is een vrouw die zich niet als blank, maar als donker beschouwde en haar huidskleur liet aanpassen.

Nog een opmerkelijk geval is Richard Hernandez, die zich niet als man, maar als een vrouwelijke draak identificeerde. Hij onderging een transformatie van bijna €60.000. Hij startte met de transitie naar vrouw en ging daarna verder met zijn metamorfose.


Hernandez heeft haar oren laten verwijderen en haar tong laten splitten om een meer reptielachtige uitstraling te krijgen, geïnspireerd door draken die een gespleten tong hebben.


Bovendien heeft ze 18 ‘schubben’ onder haar huid laten implanteren om een meer drakenachtige textuur te verkrijgen en heeft ze haar transformatie voltooid met honderden tatoeages.


Nu staat ze bekend als Eva Tiamat Medusa, de vrouwelijke draak, en haar verhaal is een illustratie van de ongelooflijke inspanningen die mensen leveren om hun ware zelf te kunnen uiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven