Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

In een recent gesprek met RTL Boulevard liet de 56-jarige presentator van Vandaag Inside, Wilfred Genee, doorschemeren dat hij openstaat voor een mogelijk vroegtijdig einde van het programma.

“Dat zou ik ook goed vinden,” zei hij, waarbij hij aangaf vrede te hebben met een eventuele afronding van het programma.

Tijdens zijn recente vakantie, waarin hij geen contact had met collega’s Johan Derksen en René van der Gijp, reflecteerde Genee op het positieve effect van deze periode op hem.

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

Hij merkte echter op dat Hélène Hendriks, die door sommigen de ’talkshowkoningin’ wordt genoemd, het uitstekend deed in zijn afwezigheid.

Genee ziet Hendriks niet als een bedreiging voor zijn positie, gezien het succes van het programma: “Zolang wij scoren zoals wij dat nu doen,”

“Hoewel anderen het misschien als een bedreiging zien dat Hélène Hendriks succes heeft behaald, zie ik dat niet zo,” verklaarde Wilfred Genee.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Toen hem werd gevraagd naar zijn toekomst bij Vandaag Inside, antwoordde Genee: “Als het nu zou stoppen zou ik het ook goedvinden. Het houdt toch een keer op.”

Hij benadrukte dat zowel hijzelf, Derksen (die binnenkort 75 wordt) als Van der Gijp (die 62 is) al lang in het vak zitten en dat er een natuurlijk einde komt aan hun carrière.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Genee meldde dat het contract nog ongeveer anderhalf jaar loopt: “Dan is het mooi geweest.” Deze opmerkingen suggereren dat Genee en zijn collega’s het einde van hun tijd bij Vandaag Inside in zicht hebben.

Noa Vahle, bekend als voetbalverslaggeefster bij Veronica en dochter vanLinda de Mol heeft een opmerkelijke carrière opgebouwd, mede dankzij haar tijd bij Vandaag Inside.

Als redacteur begon ze haar carrière bij het programma en wist al snel indruk te maken op bekende figuren zoals Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Noa Vahle uit haar ongenoegen: Niet blij met het gebruik van deze termen!

In een gesprek met Voetbal International deelt ze haar visie op succes: “Je dwingt respect af door hard te werken. Dat moet je overal doen, dus ook bij hen.”

Van je collegas moet je het maar hebben: Noa Vahle krijgt kritiek op haar verschijning!

“Ik steek ook veel tijd in mijn voorbereiding. Daar zou ik nooit nat op gaan.” Ze is ook dankbaar voor de begeleiding van collega’s zoals Genee en Hélène Hendriks.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

“Ik vraag Wilfred ook weleens advies en dat geeft hij met alle liefde”, en “Met Hélène Hendriks spar ik ook heel veel. Die kan ik altijd

“Bereiken”, verklaarde ze.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Een ander interessant aspect van haar verhaal is de interactie van Vahle met het VI-trio, vooral met Van der Gijp.

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

In Voetbal International deelt ze de volgende anekdote: “Soms, vlak voordat ik live moet hebben ze het nog over hele ordinaire dingen. Dan denk ik: Niet nu! René had het bijvoorbeeld een keer over het stomen van je poes.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Achter de schermen is de dynamiek vaak intenser dan op televisie, maar Noa lijkt goed overweg te kunnen met de scherpe humor van de heren.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven