Winston Post komt met de schrik vrij: ‘Ik riep tegen mensen dat ze 112 moesten bellen’

Winston Post komt met de schrik vrij: ‘Ik riep tegen mensen dat ze 112 moesten bellen’

Recent nieuws onthulde dat Winston Post, bekend van zijn rol in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk vorige week.


Post, 51, deelde zijn schokkende ervaring met het tijdschrift Story. Hij was onderweg naar de boeklancering van Fajah Lourens toen het ongeluk gebeurde, dichtbij zijn huis bij het oprijden van de snelweg.


Een andere bestuurder veroorzaakte een botsing door geen voorrang te verlenen aan Post, terwijl hij de snelweg op wilde rijden.


Post kwam ongedeerd uit het ongeval, maar de andere bestuurder leek bewusteloos in zijn voertuig te liggen.


”Ik zag dat hij bewusteloos tegen het raam aan leek te liggen.” De man gaf in eerste instantie geen teken van leven.

De voormalige GTST-acteur reageerde snel door eerste hulp te verlenen en omstanders te instrueren om de hulpdiensten te bellen.

Enkele van deze omstanders bleken toevallig rechercheurs te zijn. Post, die terughoudend was om de man te verplaatsen vanwege mogelijke rug- of nekletsel, slaagde erin de man bij bewustzijn te houden.

Medisch personeel controleerde zowel Post als de andere bestuurder en constateerde dat beiden geen ernstige verwondingen hadden opgelopen.

Echter, de nieuwe auto van Post werd onherstelbaar beschadigd en zal naar verwachting gesloopt moeten worden.

De acteur betreurde het verlies van zijn auto, die hij slechts enkele weken in bezit had, maar benadrukte de ernst van de schade.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven