Yvonne op haar nummer gezet door Rachel: Deze video heeft zij onder druk verwijderd😲😱(3 minuten lezen)

Yvonne op haar nummer gezet door Rachel: Deze video heeft zij onder druk verwijderd😲😱(3 minuten lezen)

29 november 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Yvonne Coldeweijer heeft niet zulke goede dagen. De roddelkoningin heeft dinsdag een video moeten verwijderen onder druk van de advocaat van Rachel Hazes.

Coldeweijer krijgt de afgelopen dagen behoorlijk wat kritiek, dit heeft alles te maken met haar publicaties op haar eigen kanaal.

Ze wordt in eerste instantie uitgekotst vanwege een oproep die zij afgelopen maandag plaatste. Ze vroeg aan spionnen om informatie te lekken over de gezondheid van Marc van der Linden.

De journalist heeft een herseninfarct gekregen. Van der Linden heeft de oproep meegekregen en was dan ook woedend.

Er was ook sprake van volop verbazing bij advocaat Royce de Vries, hij trok zelfs de vergelijking met grensoverschrijdend gedrag.

Ook heeft Yvonne nu Rachel op haar dak gekregen. Rachel is pisnijdig dat Yvonne de suggestie wekte dat zij zelf de brief van haar zoon, gericht aan Sarah, naar de roddelkoningin had gelekt.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volgende domper voor Donny Roelvink: ‘Alsnog niet het einde van de wereld’😲😫

In een statement haalde rachel al hard uit, maar nu heeft ze dit keer ook een advocaat in de armen genomen die juridische stappen ondernam tegen de roddeltante.

,,Ik hoop dat ze een volgende keer eerst goed nadenkt voordat ze willens en wetens mensen probeert te kwetsen en te beschadigen

en ik ben daarom ook blij dat het verspreiden van dit soort kwetsende en onware roddels door juicekanalen een halt hebben kunnen toeroepen en wat mij betreft geldt dit ook in de toekomst als een duidelijke waarschuwing”, aldus Rachel Hazes in een reactie.

Coldeweijer heeft de veelbesproken video onder druk van de advocaat van rachel inmiddels verwijderd. ,,Maar soms is er een ander belang dat groter is dan je gelijk halen”, schrijft Coldeweijer op haar Instagram.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Wat niemand weet over Ellie Lust: ‘Ik wist dat ik aan de beurt zou komen’😲😫