Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten, heeft opmerkelijk geprobeerd zwanger te worden van haar verloofde Twinno, die momenteel in de gevangenis zit.


Haar verhaal, gedeeld op TikTok, heeft inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.


Nesha’s verloofde, Twinno, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nog ongeveer een jaar te gaan. Hij wilde graag vader worden en bedacht een creatieve maar onconventionele methode.


Twinno verzamelde zijn sperma in een plastic bekertje en goot dit vervolgens over in een broodzakje onder toezicht van zijn celgenoot.


Dit zakje werd door een medewerker van de gevangenis naar Nesha gestuurd. Binnen twee dagen ontving Nesha het ‘babymateriaal’ via de postbode.

Na raadpleging van een waarzegger en een dokter, vertelde de laatste haar dat ze ongeveer 10 procent kans op succes had.

Nesha ging aan de slag met deze informatie, wachtend op haar vruchtbare dagen om het sp*rma te gebruiken.

Ondanks meerdere pogingen en het uitvoeren van wel tien zwangerschapstests, bleef een positief resultaat uit.

In een emotionele video deelt Nesha haar teleurstelling: ”Het heeft mijn hart gebroken”, en voegt toe, “Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Nu ze niet zwanger is geworden, heeft Nesha besloten te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: ”We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven