Nieuwsmysterie: Patty verlaat Shownieuws – Wat is de echte reden achter haar vertrek?

WhatsApp Image 2024 04 13 at 091842jpg

Er is plotseling groot nieuws: Patty Brard heeft Shownieuws verlaten.

Haar contract liep af en ze heeft besloten het niet te verlengen. Brard geeft aan toe te zijn aan iets nieuws en verblijft momenteel op Ibiza.

Maar wat is de echte reden achter haar vertrek? De geruchtenmolen draait op volle toeren.

Brard heeft in het verleden enkele confrontaties gehad bij Shownieuws.

In 2011 werd gemeld dat ze de redactie vernederd zou hebben, wat leidde tot drie eindredacteuren die zich ziek moesten melden.

Kort daarna werd ze ontslagen en haar reactie daarop was niet mild. Maar er spelen mogelijk nog meer zaken.

Ondanks haar vier jaar als ‘expert’ bij Shownieuws had Brard haar eigen voorwaarden.

Zo weigerde ze bijvoorbeeld om met Guido den Aantrekker van Story aan tafel te zitten en had ze conflicten met Frits Huggnagel en Airen Mylene.

Recent kreeg Brard kritiek van collega William Rutten, die een goede band heeft met Gordon en daardoor mogelijk niet objectief naar hem kan kijken.

Als er dan negatief over Gordon wordt gesproken, moet je het opnemen tegen Rutten.

Zou dit een rol hebben gespeeld in Brard’s beslissing om te vertrekken? Opmerkelijk is ook dat ze het nieuws bekendmaakte bij concurrent RTL Boulevard.

Na haar laatste uitzending bij Shownieuws heeft niemand haar bedankt of een bloemetje gestuurd, wat vragen oproept over de gang van zaken rondom haar vertrek.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven