Wat gebeurt er tussen Noa Vahle en Joost Klein? “Oh nee, stop maar!”

WhatsApp Image 2024 06 12 at 132937jpeg

Recentelijk heeft Joost Klein een significante toename in zijn populariteit ervaren, wat interessante voordelen met zich meebrengt.

Ondanks dat hij voornamelijk bekend was onder Nederlanders jonger dan 30 vóór het Eurovisie Songfestival, is Joost nu bijna een bekend gezicht voor iedereen vanwege zijn unieke muziekstijl en natuurlijk zijn diskwalificatie tijdens het liedjesfestijn.

Noa Vahle, de 24-jarige dochter van Linda de Mol, kreeg de gelegenheid om Joost te ontmoeten na zijn eerste optreden na de diskwalificatie.

Noa vindt dat Jeroen Rietbergen een tweede kans verdient: ‘Enorm aan zichzelf gewerkt’

Ondanks de verwachting dat Noa enthousiast zou zijn om Joost te ontmoeten en te interviewen, bleek dit niet helemaal het geval te zijn.

Er werd Noa gevraagd naar haar ontmoeting met Joost, iets buiten haar gebruikelijke terrein van sportverslaggeving: “O god, hou maar op. Ik ben de vaste verslaggever in de programma’s van Hélène Hendriks en dan komt er weleens een idee van de redactie.”

Noa heeft haar eigen voorkeuren en benaderingen, zoals ze uitlegt: ”Ik zei toen meteen al dat ik niet over een hek zou springen om Joost Klein te vinden.” Dus wat is er precies gebeurd tussen hen?

Noa lijkt niet volledig geïnteresseerd te zijn in dit soort evenementen: “Ik heb ook niet echt mijn best gedaan. Dit soort uitstapjes hoeven voor mij niet zo vaak, maar zolang ik het op mijn manier mag doen, prima.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen'

Volgens Noa Vahle, dochter van Linda de Mol en nichtje van John de Mol, lijkt het erop dat ze gemakkelijker werk krijgt:

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen'

Noa benadrukt dat ze zich op een andere manier onderscheidt:

“Ik ben natuurlijk de enige vrouwelijke en jonge Oranjewatcher.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen'

”Dus ik kijk misschien net anders naar de sport. Ik probeer ook altijd een onderscheidende vraag te stellen.” Enkele voordelen van het zijn van een dochter zijn:

1. Noa legt duidelijk haar gevoelens uit over Joost Klein
2. Haar woordkeuze is zorgvuldig en duidelijk
3. Noa geeft een verklaring voor de situatie
4. Ze heeft geen bewondering voor Joost Klein
5. Noa Vahle zegt duidelijk wat zij ervan vindt van Joost Klein

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven