Olcay Gulsen gecheckt: ‘Alle informatie gecontroleerd’

WhatsApp Image 2024 05 10 at 134000jpg

Er is momenteel aandacht van het Instagram-account @TheFakeBirkinSlayer, dat bekend staat om het blootleggen van neppe designeritems, gericht op Olcay Gulsen.

Met een volgersaantal van ongeveer 315.000 heeft het account al eerder de schijnwerper gericht op bekendheden zoals Sarah van Soelen, Yolanda Hadid, en de Vedder zussen Esther en Anne.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

De focus ligt nu op Olcay Gulsen met een beige Kelly tas van het luxemerk Hermès, die volgens deskundigen overduidelijk nep is.

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Olcay Gulsen staat bekend om haar voorliefde voor ‘dupes’, betaalbare alternatieven voor dure designerartikelen.

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’

Onder andere blogposts als ‘Dit Zijn Dé Hermès Birkin Bag Dupes’ en ‘Dit Zijn De Mooiste Look A Like Hermès Slippers’ zijn door haar gepubliceerd.

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

Door velen wordt de impact van het kopen van nepdesignerwaren onderschat. Onderzoeker Alastair Gray deelde met Harpers Bazaar Arabia de duistere kanten van deze industrie:

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’😲😥

“Wat toeristen op vakantie vaak niet zien aan die neppe handtassen, is dat ze mogelijk in elkaar zijn gezet door kinderen die uit hun familie zijn weggesmokkeld…”

@TheFakeBirkinSlayer benadrukt dat hun missie niet is om individuen te pesten. In een verklaring op hun Instagram-account laten ze weten:

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

“Dit is geen haatpagina. Onze verhalen betreffen alleen duidelijk neppe tassen en vormen geen persoonlijke aanval. Alle informatie is zorgvuldig gecontroleerd, met raadpleging van externe experts.”

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Er werd aan Yvonne Coldeweijer door een bron verteld dat de Vedder zussen overweldigd waren door de aandacht die ze kregen nadat ze waren uitgelicht op het account.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

“Bij een van de Vedders hebben ze de originele foto de vorige keer verwijderd, waardoor deze automatisch van de stories van de Birkin slayer verdween,” legt de bron uit. “Het meest opvallende is dat sindsdien deze Birkin nooit meer op sociale media is verschenen.”

De impact wordt door velen vaak onderschat…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven