Olcay Gulsen vertelt waarom ze het uitmaakte met Ruud de Wild

WhatsApp Image 2024 05 18 at 163402jpg

Toen Olcay Gulsen en Ruud de Wild vorig jaar aankondigden dat ze uit elkaar gingen, was er grote verbazing.

Terwijl het koppel ogenschijnlijk goed functioneerde en zelfs hun eigen realityshow had, liep het fout. Olcay onthult in een interview met de nieuwe Vrouw voor het eerst de reden achter hun breuk.

Olcay Gulsen over haar eigen serie: Inhoudelijker veel beter dan de Meilandjes

Olcay Gulsen stelt dat ze simpelweg niet bij elkaar pasten. “Ik denk dat we gewoon twee heel verschillende mensen zijn, met verschillende interesses en behoeften in ons leven.”

Olcay Gulsen over haar eigen serie: Inhoudelijker veel beter dan de Meilandjes

Dit was in het begin van hun relatie nog niet zo duidelijk, maar na het samenwonen werd het verschil merkbaar.

Olcay Gulsen over haar eigen serie: Inhoudelijker veel beter dan de Meilandjes

Volgens Olcay Gulsen is haar serie inhoudelijk veel beter dan die van de Meilandjes: “Ruud is iemand die een ritmisch bestaan leidt, terwijl ik impulsief ben. Ik wil niet in januari al mijn juli-vakantie plannen, daar krijg ik jeuk van.”

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’😲😥

Dochter van Ruud de Wild onthult enkele details over hun relatie: “Het waren veel van dit soort kleine dingen, waarvan ik dacht: are you kidding me, waarom ben jij zo? Dat gevoel kreeg ik niet weg.”

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

Olcay Gulsen geeft aan dat ze allebei lang hebben geprobeerd de relatie te laten werken voordat ze toegaven dat het niet ging.

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

Voor Olcay Gulsen was het gevoel van niet willen settelen en het maximale uit het leven willen halen uiteindelijk doorslaggevend: “Bij mij heerste het gevoel dat ik niet wilde settelen, maar het maximale uit het leven wilde halen. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt.”

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

“In eerste instantie bleven Olcay en Ruud nog bevriend, maar dat is inmiddels veranderd. Ruud vindt dat een beetje lastig, maar ik hoop dat we straks in een fase komen waarin we wel weer normaal contact hebben. Ik denk namelijk dat we veel betere vrienden zijn dan geliefden,” aldus Olcay.

Huh? Ruud de Wild doet bizarre onthulling over zijn breuk met Olcay Gulsen!

Olcay neemt geen blad voor de mond en vertelt hoe het echt zit!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven