Bepaal zelf: Het meisje zegt dat ze het knapste op aarde is!

WhatsApp Image 2024 06 16 at 150410jpg

Er kan zeker gekeken worden naar zelfverzekerdheid als een positieve eigenschap, maar zoals altijd is het belangrijk om dit met mate te doen.

Te veel zelfvertrouwen kan soms echter tegen je werken, vooral wanneer je hiermee te koop loopt voor anderen om te zien.

Een recent voorbeeld hiervan is het verhaal van een model dat actief is op OnlyFans en Instagram en verklaart de ‘heetste chick ter wereld’ te zijn.

Dit model, genaamd Bailey, heeft dankzij haar opvallende uiterlijk en online activiteiten inmiddels een aanzienlijk fortuin weten te vergaren.

Bailey, een 25-jarige bewoner van Texas, geeft echter aan dat ze niet altijd zo’n sterk zelfvertrouwen heeft gehad.

In haar jeugd voelde ze zich al ontevreden over haar uiterlijk, waardoor ze de aandacht trok in Texas en twijfelde aan zichzelf met als gevolg onzekerheid.

“Ik was vroeger erg onzeker en dacht dat ik aan bepaalde schoonheidsnormen moest voldoen om geaccepteerd te worden, wat mijn zelfbeeld beïnvloedde.”

Maar nu straalt Bailey van zelfvertrouwen, mede doordat ze beseft dat steeds meer mannen haar aantrekkelijk vinden, wat haar zelfvertrouwen heeft vergroot.

Om haar zelfvertrouwen te stimuleren, startte ze een Instagram-account dat volledig gericht is op haar uiterlijk.


Haar zelfvertrouwen is inmiddels meer dan een persoonlijke boost geworden.


Door posts op OnlyFans en Instagram heeft Bailey een enorm vermogen vergaard, waardoor ze miljonair is geworden dankzij haar aantrekkelijkheid.


Op de vraag hoe ze haar onzekerheid heeft overwonnen, antwoordt ze: “Ik vertel mezelf dagelijks dat ik de meest aantrekkelijke vrouw ter wereld ben,” wat haar zelfvertrouwen stimuleert.


Onderstaand enkele foto’s van Bailey die zich niet al te veel lijkt aan te trekken van de regels van Instagram. Wees vrij om een kijkje te nemen.

@baystayfit

😜

♬ оригинальный звук – Вот завтра точно

1. Elke dag herhaalt ze voor zichzelf dat ze de meest aantrekkelijke vrouw op aarde is!
2. Haar schoonheid heeft haar tot een miljonair gemaakt!
3. De meningen verschillen nogal….
4. Zelfvertrouwen in overvloed!
5. Ach ja, smaken verschillen….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven