Vrouw (63) en haar man (26) wachten op kindje: ‘We zijn heel blij’

che 1jpg

Cheryl (63) en haar man Quran (26) hebben fantastisch nieuws, ze verwachten hun eerste kind samen. Dit blije nieuws deelden ze via een video op YouTube. “We zijn zo gelukkig!”

Moeder van zeven kinderen en oma van achttien kleinkinderen, Cheryl had altijd de wens om met haar jonge echtgenoot Quran, 37 jaar jonger, nog een kind te krijgen.

Sinds 2022 zijn ze bezig met hun kinderwens. De leeftijd van Cheryl stond haar toe geen kinderen meer te krijgen, dus gingen ze op zoek naar een draagmoeder.

Ondanks dat hun eerste draagmoeder niet aan de contractuele voorwaarden voldeed en het contact verbroken werd, heeft het stel nu toch succes.

In de video toont Cheryl trots een echo van hun huidige draagmoeder. “Het is geweldig dat wij ouders gaan worden,” zegt Cheryl stralend. “We krijgen eindelijk onze eigen familie.”


“Ik ervaar een vreugde die ik nog nooit eerder heb gevoeld,” verklaart ze, overtuigd van hun potentieel als geweldige ouders.


Quran deelde dat hij emotioneel werd bij het nieuws dat hun langverwachte wens in vervulling gaat. “Dit is mijn eerste kind. Mijn hart overloopt van liefde.”


Ondanks dat Cheryl niet de biologische moeder zal zijn, maakt dat voor Quran geen verschil. “Familie vormt zich door liefde en zij zal een fantastische moeder zijn.”


Ondanks dat Quran het vervelend vindt dat het kind niet op Cheryl zal lijken, zijn de reacties voornamelijk positief en vol vreugde voor het koppel.

1. Hun liefde wordt bezegeld met een kleintje.
2. Hij weet zeker dat zij de beste moeder ooit wordt.
3. Deze oma mag opnieuw moeder worden!
4. Het stel kan hun geluk niet op.
5. Hun grootste droom gaat werkelijkheid worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven