Niet te geloven: Veel gedoe door vreemde opmerking over de ouders van Joost Klein!

jjjpg

Er is scherpe kritiek van Henny Huisman op Joost Klein vanwege zijn voortdurende strijd met het verlies van zijn ouders op jonge leeftijd.

Toen Joost in de brugklas zat, overleed zijn vader aan kanker en minder dan een jaar later stierf zijn moeder aan een hartaanval. Na de dood van zijn ouders werd Joost opgevangen door zijn oudere broer en zus.

Tijdens het Eurovisie Songfestival werd Joost gediskwalificeerd. De exacte details van het incident moeten nog worden opgehelderd.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Diverse mediakanalen meldden dat Joost na zijn optreden om privacy had gevraagd, omdat het einde van zijn lied ‘Europapa’ emotioneel is en opgedragen aan zijn overleden ouders.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Henny Huisman heeft zijn standpunt hierover duidelijk gemaakt. In een interview met De Nieuwe Revu zegt Huisman:


“De impact van het verlies van zijn ouders laat nog steeds sporen achter, hoewel het al vijftien jaar geleden is gebeurd.”


”Ondanks het recente overlijden van zijn moeder om 16.45 uur, stond hij om 20.30 uur op het podium. Het vraagt een zekere mentaliteit om zo met situaties om te gaan, vooral in het artiestenleven.”


Huisman benadrukt zijn standpunt over de ongeschiktheid van Joost voor een tweede kans: “Wie ervoor kiest deel te nemen aan een grootschalig evenement, dient alle aspecten en consequenties te aanvaarden die daarbij horen.”


”Het tonen van een Stuntkabouter en een blauwe vogel als onderdeel van zijn act is prima, maar binnen de context van een internationale setting kan men niet zelf bepalen welke aspecten men wil behouden of veranderen.”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Volgens Huisman kan Joost niet goed omgaan met de situatie op het Songfestival en heeft moeite met autoriteit: “Je hebt niet de volledige regie over je eigen act als je meedoet aan het Songfestival. Wat ik heb begrepen, is dat Joost hier niet goed mee om kan gaan en moeite heeft met autoriteit.”

Huisman sluit af met scherpe opmerkingen aan het adres van Joost: “Mensen zeggen: ‘Dat is typisch Joost.’ Maar als Jantje wekelijks iets steelt bij de Albert Heijn kun je dat toch ook niet wegwuiven met: ‘Dat is typisch Jantje’?”

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

Huisman uit zijn bezorgdheid over Joost en concludeert dat hij niet geschikt is voor dergelijke evenementen: “Wat Joost doet, hoort niet. Ik zie gedragingen en karaktertrekken bij hem waardoor ik denk: hij is niet geschikt voor dit soort evenementen.”

1. Dit gaat wel heel erg ver!
2. Er zijn grenzen! Dit gaat te ver..
3. Ongelooflijk dat iemand zulke dingen zegt
4. Volgens mij zit er een steekje los
5. Deze opmerkingen zijn gewoon te erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven