Passagiers in vliegtuig filmen snel vliegend onbekend object: Het is zeker geen drone!

ufoojpg

Tijdens een vlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten op 25 maart, spotte Michelle Reyes een ongewoon verschijnsel – een ‘vliegende cilinder’.

De volgende dag deelde ze de video van het incident op Facebook en vroeg: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Deze gebeurtenis leidde tot veel speculatie op sociale media over de aard van het object. In een interview met NewsNation op 24 april, vertelde Michelle:

“Direct nadat ik het had gezien, heb ik een e-mail gestuurd naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen te informeren over mijn observatie.”

”Dit zou een potentieel veiligheidsrisico kunnen vormen, maar helaas heb ik geen reactie van hen ontvangen op mijn e-mail.”

In een interview gaf Michelle aan dat zij niet de enige was die het object in de lucht had gezien en dat een andere persoon hetzelfde had opgemerkt. De persoon zei: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag,”.

De beelden van het donkere object in de lucht werden geanalyseerd door Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio. Hij concludeerde dat het object zich dicht bij het vliegtuig bevond dat aan het landen was.

Gezien de locatie, vorm en nabijheid van een commerciële vluchtbaan, achtte Thomas het onwaarschijnlijk dat het object een helikopter of drone was.

In zijn verklaring aan de New York Post merkte Thomas op: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”

Thomas, die een groot deel van zijn carrière heeft besteed aan het onderzoeken van ongeïdentificeerde vliegende objecten, gaf zijn expertise over deze recente waarneming.

De ongebruikelijke aard van de waarneming werd benadrukt nadat tijd besteed was aan het bestuderen van onverklaarbare verschijnselen in de lucht.

1. Deze beelden halen de twijfels die je had…weg!
2. Je weet niet wat je ziet bij het bekijken van de beelden.
3. Bizar dit! Kan jij het verklaren?
4. Het object komt wel heel dicht bij het vliegtuig!
5. Deze waarneming is volgens de expert van ongebruikelijke aard!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven