Wees op je hoede als je mysterieuze zwarte puntjes ontdekt in je keuken!

ktcjpg

Ontdekken van onverklaarbare zaken in huis is nooit prettig. Telkens wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe vlek op de muur verschijnt of een vreemde geur de kop opsteekt, rijzen er meteen zorgen over mogelijke kosten voor reparaties op lange termijn.

Plotseling ontdekte een internetgebruiker zwarte stippen in haar keuken, zonder een duidelijke verklaring te hebben.

Ontdekkingen in de keuken zijn reden tot bezorgdheid, vooral omdat dit de plek is waar voedsel wordt bereid en hygiëne van groot belang is.

Desondanks wist één huiseigenaar niet wat te doen met herhaaldelijk verschijnende mysterieuze zwarte stippen.

In de Facebookgroep ‘WeLoveMrsHinch’ plaatste de bezorgde dame een bericht met de vraag, in de hoop antwoorden te vinden.

“Heeft iemand enig idee wat deze punten kunnen zijn? Ze verschenen eerst op de keukentegels en daarna bovenop de pc die we vanochtend in de keuken hebben staan.”

Gelukkig boden andere Facebook-gebruikers antwoorden, zij het mogelijk niet volledig geruststellend. “Kijk ernaar en je zult waarschijnlijk een spin vinden”, suggereerde iemand in de reacties.

Volgens de website van Pest Guidance hebben spinnen “geen vaste uitwerpselen; in plaats daarvan zijn hun uitwerpselen dik en vloeibaar”, wat lijkt op donkere inktvlekken die vaak op muren en oppervlakken verschijnen.

Spinnen uitwerpselen variëren van zwart, bruin, wit tot grijs, afhankelijk van de soort spin, maar zijn over het algemeen donkere vlekken of druppels.

Deze uitwerpselen bestaan uit een combinatie van voedsel en andere afvalstoffen die vrijkomen uit het lichaam van de spin, aldus de website.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven