Openhartige Rachel Hazes: ‘Ik heb een brief geschreven aan mijn kinderen’(1 minuut lezen)

Openhartige Rachel Hazes: ‘Ik heb een brief geschreven aan mijn kinderen’(1 minuut lezen)

17 oktober 2021 Uit Door kya

Momenteel is de familie Hazes het gespreksonderwerp van de dag. Rachel was de derde echtgenote van André Hazes en samen kregen zij Roxeanne en Andre . In 2004 stierf haar man en was ze plots weduwe, zijn overleden had dan ook een grote impact.

Op twaalf jarige leeftijd leerde Rachel Hazes haar André kennen. Een aantal jaren later kregen de twee een relatie en in 1991 stapte Rachel dan ook met de grootste volzanger in het huwelijksbootje. Het was geen standaard huwelijk.

Twee jaar voordat André Hazes kwam te overlijden gingen de twee apart wonen. Na zijn overlijden zat Rachel er geestelijk helemaal onderdoor, het was zelfs zo erg dat zij er aan dacht om uit het leven te stappen.

“Ik heb toen een mes gekocht en een brief geschreven aan mijn kinderen”, zei ze daarover. Weekblad Privé schrok toen ze een foto van Rachel zagen met een behoorlijk litteken op haar rechteronderarm. Het zou dus zo maar kunnen dat ze destijds toch een wanhoopspoging heeft gedaan.