Bijzondere reactie van zangeres Israel op vraag over Joost Klein’s diskwalificatie.

WhatsApp Image 2024 05 12 at 121434jpg

Na het hectische Eurovisie Songfestival zijn nu de resultaten van de halve finales bekend.

Nederland presteerde uitstekend in de tweede halve finale, behaalde de tweede plaats en een totaal van 182 punten.

Oostenrijk, België, Griekenland en Malta gaven opmerkelijk genoeg elk twaalf punten aan Nederland.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Israël behaalde de overwinning in deze ronde met 194 punten, inclusief twaalf van Nederland.

Echter, tijdens de finale verliep de avond minder gunstig voor Nederland door een incident achter de schermen met een productiemedewerker, wat leidde tot diskwalificatie van de Nederlandse deelname. Armenië eindigde als derde in deze halve finale met 137 punten.

Een interessante dynamiek tussen de landen werd duidelijk gezien in het Eurovisie Songfestival 2024. België eindigde als dertiende en ontving vijf punten van Nederland. De winnaar uit Zwitserland, Nemo, behaalde een vierde plaats in de televoting tijdens de tweede halve finale.

Een spannende strijd tussen Kroatië en Oekraïne vond plaats in de eerste halve finale van het evenement. Kroatië werd nipt als winnaar gekozen.

De top drie werd vervolledigd door Ierland, wat benadrukt hoe competitief en onvoorspelbaar dit muzikale evenement kan zijn.

Na het evenement werd Eden Golan geïnterviewd voor de camera. Toen haar werd gevraagd over de diskwalificatie van een deelnemer, reageerde ze door weg te lopen.

Wat moet je hierover zeggen? 🤔🤔

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven