Vreemde vondst in reclamebord supermarkt: ‘Ruim genoeg voor bewoning’

bord 1jpg

Een vrouw werd onlangs gevonden die bijna een jaar lang het dak van een supermarkt in Midland, Michigan, als verblijfplaats had gebruikt.

De 34-jarige had haar intrek genomen in het reclamebord van een Family Fare-supermarkt. Het bord was voorzien van een geïmproviseerd kantoor, inclusief een minibureau, vloerbedekking, kleding, een goed gevulde voorraadkast, een printer en zelfs een kamerplant.

De aanwezigheid van de vrouw werd ontdekt toen aannemers eind april een verlengsnoer opmerkten dat niet op het dak thuishoorde.

Het reclamebord waarin ze verbleef, bleek leeg en had een toegangsdeur, waardoor haar verblijf mogelijk was.

Een politiewoordvoerder omschreef de ruimte als “zeker groot genoeg om in te kunnen passen”, wat betekende dat ze er ook weer uit kon komen, wat uiteindelijk gebeurde.


Na het melden van het ongebruikelijke snoer door de aannemers, werd de ontdekking gedaan en schakelde de supermarkt de politie in.


Toen ze geconfronteerd werd door de politie, vertrok de vrouw rustig zonder enige vorm van verzet, met de eenvoudige woorden:


“Maak je geen zorgen, ik ga weg.” Er zijn geen aanklachten tegen haar ingediend, maar ze is wel verboden het pand nog te betreden.


De supermarkt heeft haar de bijnaam ‘Rooftop ninja’ gegeven, door haar vermogen om een jaar lang onopgemerkt op het dak te verblijven.

Er was geen exacte kennis over haar verstopplek totdat mensen haar bovenop het dak zagen.

Hoe ze onopgemerkt het dak kon betreden en verlaten, blijft een mysterie voor de autoriteiten.

“In al mijn jaren bij de politie heb ik zoiets nog nooit meegemaakt”, aldus de politiewoordvoerder. “Zoiets onverwachts, maar ik hoop dat het goed met haar gaat.”

Wat een verhaal… hoe dan?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven