Rene Froger krijgt flinke kritiek: ‘Dat is niet goed, dat kan niet’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 181112jpg

Op vrijdagavond kreeg René Froger in de laatste aflevering van Vandaag Inside forse kritiek te verduren van Johan Derksen.

Tijdens de uitzending werd onder andere gesproken over de geplande verhoging van het btw-tarief op culturele goederen en diensten. De zanger, bekend van de Toppers, uitte zijn teleurstelling hierover.

Naast René was ook Dilan Yesilgöz, de demissionair minister van Justitie en Veiligheid, te gast bij het VI-trio.

Froger uitte zijn frustratie over de aangekondigde btw-verhoging en benadrukte dat de Toppers-fans de gevolgen zullen ondervinden, doordat de concertkaartjes duurder zullen worden.

Roddelpraat meldt bizar nieuws over Rene Froger: ‘heen en weer zien schommelen’

“Wij zouden dat toch moeten doorvoeren en de mensen die de kaartjes kopen. De kaartjes zijn al niet goedkoop en als daar nog eens 12 procent bovenop komt… Ja, ga jij het de”.

René merkte op: “Ik moet dat altijd aan mensen uitleggen,” aldus.

Rene Froger trapt nieuwe generatie artiesten de grond in: ‘rommelen maar wat aan’

In reactie hierop verklaarde Johan heftig: “Jij kunt niet simpelweg zeggen: ‘We maken de kaartjes goedkoper?’ Met al die kosten is dat niet haalbaar?”

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

René antwoordde vervolgens: “Nee, dat gaat niet. Ondanks de stijgende kosten zijn we redelijk stabiel gebleven de afgelopen jaren. Maar nu deze extra twaalf procent erbij komt, voelen we dat wel, ja.”


Johan kaatste terug: “Maar ik hoor dingen over die Toppers-concerten, dat jullie daar behoorlijk aan verdienen.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Lachend voegde Wilfred Genee toe: “Dat is echt schandalig! Dat kan toch niet!” René sloot af met: “Dat klopt helemaal, maar is dat niet normaal? We zetten daar ook veel tegenover.”


Ai dit is toch wel een pijnlijk momentje voor Froger!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven