Rene klaar met Nederlanders: ‘In Duitsland zijn mensen supertrouw en loyaal’

ren 1jpg

René Le Blanc, die bekend is van zijn optreden in het SBS6-programma ‘Ik Geloof In Mij’, boekt succes in Duitsland met zijn tweede single ‘Lady Blue’.

Zijn populariteit bij onze oosterburen lijkt niet alleen te komen door zijn muziek, maar ook door zijn ‘Duitse’ uitstraling en herkenbare stemgeluid.

In een interview met Party vertelde René: “In Duitsland zijn mensen supertrouw en loyaal als je eenmaal als artiest aan de slag bent”.

Hij constateert een groot verschil in waardering voor artiesten tussen Nederland en Duitsland.

Over Nederland zei René: “In Nederland ben je het poppetje op de bühne, maar in Duitsland zien ze je echt als kunstler”.

René’s succes in Duitsland wordt deels toegeschreven aan zijn uiterlijk en stemgeluid, die doen denken aan bekende internationale artiesten zoals Engelbert Humperdinck en Tom Jones.

Vol trots vertelt René: “Verschillende tv-producenten in Duitsland willen mij in hun programma vanwege mijn Duitse uitstraling en herkenbare stemgeluid”.

In Nederland krijgt René vaak negatieve opmerkingen te horen op sociale media.

De zanger legt uit: “Zoals dat ik een kwal, komediant en narcist ben en niet kan zingen”.

Deze negatieve feedback staat in schril contrast met de lovende reacties die hij krijgt in Duitsland, waar zijn muziek en videoclip van ‘Lady Blue’ worden geprezen.

Onder begeleiding van muzikant George Thé heeft René le Blanc grote plannen in Duitsland.

Met een goed doordacht driejarenplan hoopt hij zijn plaats naast andere Nederlandse artiesten te veroveren.

René is optimistisch over zijn toekomst en gelooft dat hij “de lachende derde” kan worden in het rijtje van Nederlandse artiesten die succes hebben geboekt in Duitsland.

Met zijn geföhnde haren en unieke geluid denkt René dat de eerste tekenen goed zijn voor zijn carrière in Duitsland.

René Le Blanc ontvangt in Duitsland een warm welkom, terwijl hij in Nederland nog worstelt met kritiek.

Zijn unieke stijl en geluid vinden resonantie bij het Duitse publiek, en met een stevig plan voor de toekomst lijkt René een solide basis te leggen voor een internationale muziekcarrière.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven