Expeditie Robinson kostte Rob Geus bijna het leven.(1 minuut lezen)

Expeditie Robinson kostte Rob Geus bijna het leven.(1 minuut lezen)

23 oktober 2021 Uit Door kya

Een van de deelnemers van Expeditie Robinson dit jaar was voormalige Smaakpolitie presentator Rob Geus. In een interview laat Rob weten dat hij het bijna niet had gered in het tv-programma.

Expeditie Robison was ontzettend zwaar voor Rob. Wekenlang zat hij samen met de andere deelnemers op een Maar koud eiland in Kroatië. Ook zijn ‘goede vriend’ John de Bever waar hij een haat-liefdeverhouding mee had, deed mee.

Rob zegt het volgende over zijn deelname: ‘Het was de hel. We gingen heel diep. Op een gegeven moment zie je me haast sterven, echt bizar. Ik maakte me wel zorgen om mijn lichaam, maar ik wilde door. Ik viel veel af. Ik was zo mager, dat was echt niet normaal.’

Inmiddels is hij alweer zes maanden thuis en heeft hij nog steeds klachten. ‘Ik heb er zwaar gekneusde ribben aan overgehouden en een scheurtje in mijn meniscus. Het gaat nu pas een beetje beter, vijf maanden later.’