Rob de Nijs’ zoon heeft verdrietig nieuws: binnenkort afscheid nemen.

nijsjpg

Het lijkt erop dat momenteel niet alles voorspoedig verloopt voor de familie De Nijs. Robbert, de zoon van Rob, en zijn kersverse vrouw Sharon onthullen aan weekblad Prive dat zij binnenkort afscheid moeten nemen van hun hondje Piet, die al geruime tijd ziek is.

Sharon legt uit: “Hoogstwaarschijnlijk door een tumor in of op zijn milt. De dierenarts gaf hem vorige maand nog vier weken.” Ondanks zijn ziekte blijft Piet nog steeds vrolijk rondwaggelen.

Jet de Nijs vertelt over kansen Rob de Nijs: ‘Het is zeker niet uitgesloten’

“Met zijn prednisonkuur is hij voorlopig okee. Hij eet goed en slaapt prima. We verwennen hem met lekkere snacks en wandelingen.”

Jet van de Nijs laat van zich horen: ‘de mensen die van hem genoten hebben’

Voor Sharon en Robbert wordt elke extra dag met Piet als een geschenk gezien, maar helaas nadert het onvermijdelijke afscheid snel, wat natuurlijk een zware last met zich meebrengt.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Mensen die zelf een hond hebben (gehad) weten maar al te goed hoe moeilijk dit kan zijn.

Vorig jaar heeft Robbert zijn geliefde ten huwelijk gevraagd in Zuid-Afrika, wat vader Rob, die helaas lijdt aan de ziekte van Parkinson, ontzettend blij maakte.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Zijn diepste wens was om bij het huwelijk van zijn zoon aanwezig te zijn, en die wens is eind vorige maand in vervulling gegaan.

Robbert en Sharon, beiden fervente dierenvrienden, beloofden elkaar eeuwige trouw in dierentuin Burgers’ Zoo, wat een prachtige dag was voor iedereen die erbij was. Op de foto’s is te zien hoe Rob intens geniet van de festiviteiten.

1. Het lijkt erop dat de familie weinig ellende bespaard blijft
2. De familie krijgt wel erg veel ellende en verdriet op hun bordje.
3. Wensen hen uiteraard veel sterkte de komende tijd
4. Jeetje wat een zorgen weer voor de familie.
5. Het leven kan zo ontzettend hard zijn!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven