Roy Donders krijgt bagger over zich heen: ‘Hij speelt nu overal de hetero’

WhatsApp Image 2024 04 02 at 212234jpg

Roy Donders, beter bekend als de ‘Stylist van het Zuiden’, staat op het punt zijn biografie met de titel ‘Gewoon Royke’ uit te geven.

In deze persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij bespreekt de ups en downs van zijn carrière en is openhartig over de verschillende uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Het boek werpt een licht op diverse aspecten van zijn leven, inclusief zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, de tegenslag van zijn kledingwinkel faillissement, zijn carrière als zanger van het volk en de minder bekende kanten van roem.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Shownieuws sprak met Marvin, de voormalige partner van Roy, die optimistisch lijkt over hun relatie en geen bezwaren heeft tegen de mogelijke portrettering in de biografie.

Marvin verwacht dat het boek vooral gericht zal zijn op Roy zelf en voorspelt dat Roy’s homoseksuele periode mogelijk minder aandacht zal krijgen.

In onze relatie ergerde het me altijd dat het om ‘ik’ draaide bij Roy, dus hij zal waarschijnlijk veel over zichzelf schrijven in het boek.”

“Er zal vast veel ik in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero dus hij zal zijn gay-periode wel zo veel mogelijk buiten beschouwing laten.”

Vorig jaar ontstond er enige ophef rondom Roy Donders toen hij werd beschuldigd van het zelf toedienen van fillers in zijn eigen cosmetische kliniek thuis, zonder de vereiste training.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Dit nieuws werd onthuld door Omroep Brabant. Roy reageerde later op deze aantijgingen door te verklaren dat hij wachtte op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat deze handeling niet was toegestaan, naar eigen zeggen vanwege een wijziging in de regelgeving waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven