Roy Donders praat voor het eerst open over zijn geaardheid: ‘het hele verhaal’

WhatsApp Image 2024 06 12 at 130242jpg

Enige tijd geleden vond Roy Donders geluk in zijn relatie met zijn vriendin Michelle. In een recent interview met Beau Monde legt de realityster uit wat de reden was achter zijn verandering van partner.

De bekende stylist wil nu volledige duidelijkheid geven over zijn seksuele voorkeur. Eerder gaf Roy aan dat hij hier niet meer over wilde praten.

Waarschuwing voor Roy Donders: ‘we gaan er niet van uit dat het zover komt’

Toen zei hij: ”Op een dag zal ik hier open over zijn en mijn verhaal vertellen.” ”Was ik gelukkig? Ik was er niet zeker van. Totdat ik in oktober 2021 Michelle ontmoette.”

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Destijds had hij nog geen ervaring met vrouwen en Michelle zat destijds in een relatie. Toch ontstond er een klik tussen hen. Volgens Roy was de keuze om van partner te veranderen niet bewust gemaakt.

Roy Donders laat er geen gras over groeien: ‘Weten dat allebei van elkaar’

”Ik volg gewoon mijn gevoel. Het leek mij de moeite waard om dit te onderzoeken.” Alles verliep vervolgens volgens hem op een natuurlijke wijze.

Vriendin Roy Donders doet belangrijke oproep: ‘Daar had ik blijkbaar last van’

Er was vreugde onder zijn zus Rian en andere familieleden vanwege zijn nieuwe vriendin. ”Het maakt ze niet uit met wie ik thuiskom. Iedereen is welkom.”

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Roy wijst erop dat Nederland bekendstaat om het ‘in hokjes plaatsen’ van mensen. ”Maar daar zijn we thuis nooit zo van geweest.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Maar wat is nu eigenlijk de seksuele voorkeur van Roy: mannen of vrouwen? Volgens zijn ex-vriend doet de Stylist van Zuiden al jaren alsof hij hetero is, maar dat klopt niet.

Vriendin Roy Donders geschrokken en in tranen: ‘Dit kom nooit meer goed’

”Vroeger vond ik het al vervelend als mensen me een ‘homo’ noemden. Dus noem me ook geen bi of hetero. Ik ben gewoon wie ik ben, laat me.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

“Je gaat jezelf alleen labelen omdat anderen dat willen. Dat vind ik niet belangrijk, dus ik plaats mezelf niet in een hokje,” vertelt Roy, die gewoon zijn gevoel volgt.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

1. Het moment waarop hij zijn verhaal zou vertellen is nu aangebroken.
2. Het is respectvol dat hij hier zo openhartig over is.
3. Eindelijk onthult hij het ware verhaal achter de switch naar een vrouw.
4. Roy biedt nu een definitieve opheldering!
5. Roy legt uit hoe het werkelijk zit!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven