Moeilijke perioden voor Royce de Vries en zijn vrouw: ‘Het is zwaar’

WhatsApp Image 2024 04 16 at 184520jpg

In de podcast “30 MINUTEN RAUW” van Ruud de Wild deelt Royce de Vries openhartig over de blijvende impact van het verlies van zijn vader, Peter R. de Vries.


Royce onthult dat hij nog steeds worstelt met slaapproblemen. “Het feit dat ik niet altijd vanzelf in slaap val, is een uitdaging voor me,” zegt hij.


“De gebeurtenissen hebben ervoor gezorgd dat ik gevoeliger ben geworden voor slaapproblemen, wat het inslapen soms bemoeilijkt,” legt Royce uit.


Hoewel praten over zijn familie hem op zich niet moeilijk valt, erkent hij dat dit een cruciale rol speelt in zijn rouwproces.


“Ik praat al ruim tweeënhalf jaar regelmatig over mijn familie, deels uit noodzaak. Maar het helpt ook bij het verwerken van het verlies,” vertelt Royce.


Hoewel hij aangeeft dat bepaalde zaken privé moeten blijven, benadrukt hij het belang van openheid.


Terugkijkend op de periode na het overlijden van zijn vader merkt hij op dat zijn emoties intenser zijn geworden. Ook zijn vrouw Amanda heeft veranderingen opgemerkt:


“We leidden voorheen een levendig leven, maar de afgelopen tweeënhalf jaar is dat drastisch veranderd,” deelt Royce, wijzend op zowel publieke als persoonlijke uitdagingen die zij hebben doorstaan.


Met respect voor de uitdagingen van het leven na het verlies, vertelt hij: “Het is zwaar om te leven met iemand die een geliefde heeft verloren.”


“Soms ben ik wat afwezig, zoals wanneer Amanda iets vertelt en ik gedachteloos uit het raam staar,” bekent hij.


De openheid van Royce in de podcast biedt inzicht in de diepgaande impact van het verlies op hem en hoe het continu zijn dagelijkse leven beïnvloedt.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven