Frans onthult de echte reden van afwezigheid schoondochter in De Bauers

WhatsApp Image 2024 04 24 at 212344jpg

In aanloop naar de nieuwe afleveringen van “De Bauers” is er veel nieuwsgierigheid onder fans van de show over de afwezigheid van de vriendin van Frans Bauer’s zoon, Frans Junior.

Frans Bauer heeft nu uitleg gegeven over deze veelgestelde vraag.

Tijdens een gesprek met Shownieuws heeft de zanger onthuld dat zijn zoon eerder een relatie had die was beëindigd, maar dat zijn vriendin Emy nu weer terug is bij Frans Junior.

“Ze is weer in de familie, en daar zijn we heel blij om. Ze is binnenkort ook weer te zien, dus dan komt ze wel in beeld,” vertelde Frans Bauer.

Terwijl de andere schoondochters, Gwen en Kim, al te zien waren in de show, ontbrak Emy.

Frans’ vrouw, Mariska Bauer, heeft eerder haar genegenheid voor Gwen en Kim geuit, ze noemde hen ‘super lief’ en beschouwt hen als haar eigen dochters.

“Ik vind het niet te druk. Ik kan erg genieten van alle gezinsdrukte,” zei Mariska Bauer.

Er is ook onthuld waarom Frans’ broer Dorus niet te zien is in de serie. In een interview met de Story verklaarde Dorus dat het een bewuste keuze van Frans was om de focus van de serie te leggen op zijn directe gezin.

Dorus heeft begrip voor deze beslissing en onderhoudt een goede band met zijn broer Frans.

Zelfs bij de 50e verjaardag van Frans was Dorus aanwezig, al bleef hij buiten beeld tijdens de opnames.

“De Bauers – 20 jaar later”, de realityserie die het leven van de familie Bauer volgt, blijkt een groot succes te zijn.

Met meer dan 1,3 miljoen kijkers voor de eerste drie afleveringen en positieve reacties op sociale media, blijft de populariteit van de Bauers onder het Nederlandse publiek bestaan.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven