Sigrid Kaag verhuist: Dit bedrag betaal je per maand voor haar mooie huis!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Een nieuwe fase wacht Sigrid Kaag in het buitenland, waar ze aan de slag gaat als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties.

Daarom biedt ze haar huis in Den Haag te huur aan. Aanvankelijk was de huurprijs bijna 6000 euro per maand, maar dit bleek te hoog volgens BekendeBuren.

Daarom heeft Sigrid Kaag besloten de huurprijs te verlagen met 350 euro, waardoor deze nu op 5500 euro per maand staat.

Naast de maandelijkse huur moet de nieuwe huurder ook een eenmalige waarborgsom van 5850 euro betalen, overeenkomstig met de originele huurprijs.

In 2021.

De aanschaf van de woning door Kaag gebeurde voor ongeveer 1,4 miljoen euro. Het huis wordt gemeubileerd aangeboden en heeft een oppervlakte van maar liefst 325 vierkante meter.

Er bevinden zich in totaal 11 kamers in de woning, inclusief zeven slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over vier woonlagen en een kelder. De tuin is eveneens ruim met een oppervlakte van 101 vierkante meter.

Vanwege de aanwezige beveiligingsvoorzieningen acht Kaag de woning vooral geschikt voor onder andere ambassade medewerkers. Het pand is per direct beschikbaar.

Kijk voor foto’s en meer informatie op: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos

1. Door het ontbreken van een huurder is de huurprijs met 350 euro verlaagd
2. Bedoeld voor zeer welgestelde individuen…
3. Voor dat bedrag krijg je wel 11 kamers en een ruime tuin.
4. Beschikbaar vanaf vandaag!
5. In de hoop een huurder te vinden is de huurprijs met 350 euro verlaagd

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven