Stinkend rijk: Dame verkoopt potjes van haar eigen scheten voor dit bedrag!

schejpg

De bekende Singaporese influencer Cheng Wing Yee, ook bekend als @kiaraakitty met meer dan 230.000 Instagram-volgers, heeft een opvallende zet gedaan om geld te verdienen: ze verkoopt online potjes met haar eigen winden.

Opmerkelijk genoeg zijn deze potten waarin haar scheetjes opgesloten zitten al uitverkocht in haar online winkel.

Cheng heeft een buitengewoon ongewoon pad gekozen in een tijd waarin velen op zoek zijn naar manieren om extra geld te verdienen vanwege de aanhoudende kosten van levensonderhoud.

Eerder haalde ze al krantenkoppen door een nepaanval op zichzelf uit te voeren met eieren, alles om meer volgers aan te trekken.

In opspraak geraakt door een politieonderzoek naar haar eierenstunt en een inreisverbod voor Taiwan, lijkt de influencer nu een nog opmerkelijker pad te bewandelen door haar eigen winden online te verkopen.

De potten, waarvan ze beweert dat ze “tot 30 dagen houdbaar zijn” nadat ze zijn geopend, worden verkocht voor maar liefst £237 per stuk, en verrassend genoeg zijn ze al uitverkocht.

Op haar online winkel adverteert ze: “Ben je benieuwd hoe je favoriete streamer Kiaraakitty ruikt? STEL HET JE NIET ALLEEN VOOR, VOED JE NIEUWSGIERIGHEID.”

Potentiële kopers worden echter gewaarschuwd dat het enige tijd kan duren om een geurpotje te maken, en dat de verwerkingstijd zonder voorafgaande kennisgeving kan veranderen.

Het £237 schetenpotje is niet het enige opmerkelijke item in Chengs toch wel bizarre online winkel.

Voor dezelfde prijs kunnen fans ook gedragen lingerie van de influencer kopen, en haar gebruikte badwater is te koop voor maar liefst £395.

Er lijkt voor ieder wat wils te zijn, zij het in een buitengewoon ongebruikelijke vorm. Het fenomeen van het verkopen van winden lijkt niet nieuw te zijn in de wereld van influencers.

In 2022 lanceerde Twitch-streamer Amouranth een bedrijf genaamd Cutie-Pa-TOOT-ies, waarbij ze haar eigen ‘geurpotjes’ verkocht voor een aanzienlijke £791 per stuk.

Stephanie Matto, een ster van 90 Day Fiancé en maker van volwassen content, beweerde ook aanzienlijke winsten te hebben behaald, tot wel £38.000 per week, met de verkoop van haar winden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven