Grote teleurstelling voor Joost Klein: Reden annulering nog onbekend!

WhatsApp Image 2024 05 15 at 080347 1jpg

Zal altijd een mysterie blijven op welke positie Joost Klein zou zijn geëindigd in de finale van het Eurovisie Songfestival.

Zijn diskwalificatie heeft echter een onuitwisbare indruk achtergelaten en zal hem in het komende jaar op podia in verschillende Europese landen brengen, met uitzondering van Zweden waar het concert geannuleerd is.

Iedere keer trekt de finale van het Eurovisiesongfestival miljoenen meer kijkers dan de doordeweekse halve finales.

Hoewel Joost gediskwalificeerd was na de tweede halve finale, hebben beduidend minder mensen zijn optreden gezien. Toch heeft dit zijn succes niet in de weg gestaan.

Slechts enkele dagen na het Songfestival bereikte zijn nummer ‘Europapa’ de 22e positie op de wereldwijde Spotify-hitlijst, hoger dan enige andere inzending.


Inmiddels heeft Joost verschillende concerten gepland, niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgend jaar februari staat hij gepland om op te treden in Polen, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland, Tsjechië en Duitsland.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Oorspronkelijk stond er ook een concert gepland in Zweden, maar lokale media hebben gemeld dat dit concert onverwacht is geannuleerd. De reden achter de annulering is momenteel onbekend.


1. Vreemd… Toch wel benieuwd naar de reden
2. Dit is niet zomaar lijkt mij
3. Hier moet een goede reden voor zijn
4. Raar wat is hier gaande?
5. Benieuwd waarom dit besloten is…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven