De reden waarom Thomas zijn relaties niet werken: ‘De hoek van zijn geaardheid’

WhatsApp Image 2024 03 24 at 161821 1jpg

Zanger Thomas Berge, bekend onder zijn artiestennaam, heeft op zijn 34e levensjaar al twee gezinnen gesticht.

Volgens recente roddels zou hij echter op het punt staan om een derde gezin toe te voegen, vanwege vermeende ontrouw.

Na op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single op te hebben genomen, genaamd “Mijn Luchtballon”, is Berge al geruime tijd actief in de showbizzwereld. De single werd als promotie maar liefst 800.000 keer verkocht en verspreid door Neckermann.

Zijn artiestennaam werd zorgvuldig gekozen met als doel een plek te veroveren in de Duitse muziekwereld, in navolging van artiesten als Heintje en Jan Smit.

Op dit moment, 22 jaar later, staat Berge nog steeds in de schijnwerpers. Hij heeft drie kinderen bij twee verschillende vrouwen, maar beide relaties zijn inmiddels beëindigd.

De exacte reden voor deze situatie blijft vooralsnog onduidelijk, aangezien de zanger zelf weinig loslaat.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Volgens journalist Karin Riethoven, werkzaam voor weekblad De Story, zou de reden kunnen liggen in Berge’s seksuele voorkeur.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Zij suggereert: “De reden dat Thomas zich al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen gezocht kunnen worden in de hoek van zijn geaardheid.”

Al sinds het begin van zijn carrière gaan er geruchten in de showbizz over Berge’s vermeende homoseksualiteit, wat volgens sommigen zou verklaren waarom hij nooit het ware geluk bij een vrouw zal vinden.

Berge zelf heeft met betrekking tot deze kwestie nog geen reactie gegeven.De verklaring dat er geen andere vrouw in zijn leven is, wordt echter benadrukt met de woorden: “Benadrukken wil ik dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is!”.


Desondanks wijst Mediacourant erop dat Berge spreekt over ‘geen andere vrouw’, wat de suggestie wekt dat er mogelijk wel een man in het spel is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven