Grote veranderingen in het weer verwacht deze week: Let op!

regen 1jpg

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het strand?


We hebben ontzettend veel geluk gehad de afgelopen dagen, velen trokken dan ook massaal naar buiten om van het warme zonnetje te genieten.


Koester dat warme gevoel goed, want volgens Weeronline zal het mooie weer van de afgelopen dagen deze week plaatsmaken voor iets heel anders.


Volgens Weeronline zullen we aan het begin van de week nog zonnige en droge momenten ervaren, maar in de middagen kunnen buien ontstaan, waarschuwt Weeronline.


Op maandag is de kans op buien in het hele land, terwijl deze buien op dinsdag waarschijnlijk beperkter zullen zijn tot het zuidwesten.


Tijdens deze buien is er ook een kans op onweer en windstoten, dus het is raadzaam om voorbereid te zijn op mogelijk heftig weer.

Er worden aangename temperaturen verwacht, met rond de 21 graden in het zuidwesten en lokaal 25 tot 26 graden in het oosten en noordoosten.

Vanaf woensdag zal de temperatuur iets dalen naar ongeveer 19 graden overdag en ook de nachten zullen frisser worden met temperaturen tussen 11 en 13 graden.

De rest van de week zal wisselvallig zijn met afwisseling van regenbuien en droge periodes waarin de zon tevoorschijn komt.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven