Boer Harm krijgt concurrentie: Kom trekkers kijken met boerin Trien!

WhatsApp Image 2024 06 25 at 202202jpg

Een bekende figuur op het platteland, Boer Harm, houdt zijn identiteit verborgen achter een mysterieus boerenmasker.

Er wordt volop gespeculeerd over wie er schuilgaat achter het boerenmasker. Aanvankelijk werd gedacht dat producer David Bouman Boer Harm was, maar recente beelden tonen hen samen backstage, waardoor de zoektocht naar de ware identiteit voortduurt.

Intussen is er een nieuwe speler op het toneel verschenen: Boerin Trien, mogelijk een ver familielid van Boer Harm.

Zij lijkt te willen profiteren van de populariteit van Boer Harm door haar eigen muzikale carrière te starten met het nummer ‘Trekkers Kiek’n’.

Of er een toekomst is tussen Boer Harm en Boerin Trien, of wat hij denkt van haar muzikale inspanningen, blijft vooralsnog onduidelijk. Haar accent is overtuigend, maar of ze in het plaatje past, is afwachten.

De gemeenschap staat nu voor een uitdaging: zal Boerin Trien net zo’n opzienbarende verschijning worden als Boer Harm, of zal haar ster zo snel dalen als dat ze steeg?

Deze vraag zal beantwoord worden na het bekijken van haar videoclip. Wat denk jij? Gaat Boerin Trien het platteland net zo in haar greep houden als haar voorganger?

1. Wellicht interessant om samen een duet te zingen…
2. Boerin Trien heeft natuurlijk ook haar eigen videoclip:
3. Trien gaat liever tractors bekijken met iemand!
4. Zal deze boerin net zo geliefd worden als boer Harm?
5. Bekijk de videoclip van boerin Trien:

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven