Bizarre uithaal: Eloise van Oranje kan weinig goeds doen bij deze bekende Nederlander!

eloise 1jpg

Recentelijk heeft Eloise van Oranje, die zowel als milieuactiviste als influencer bekendheid geniet, scherpe kritiek ontvangen van Rob Goossens van RTL Boulevard.

In een recente aflevering van de BLVD podcast uitte Goossens zijn ongenoegen over de jonge gravin.

Hoewel Eloise vaak als sympathiek wordt beschouwd, lijkt ze bij sommigen toch irritatie op te wekken.

De kritiek van Goossens is niet de eerste die Eloise moet verduren; eerder had zij al te maken met forse kritiek van Rutger Castricum.

Haar optreden voor de camera werd door hem beschreven als zeer ongepast. Nu richt Goossens zijn pijlen op haar en spaart hij haar niet in zijn uitspraken.

“Ze zegt zó vaak zulke stuitend domme dingen,” zei hij, verwijzend naar haar tegenstrijdige uitspraken over milieuactivisme en haar voorliefde voor vliegen. “Zeg dan niks!”

Verder bekritiseert Goossens Eloise voor haar houding ten aanzien van haar eigen bekendheid.

Volgens hem klaagt zij over het erkend worden op straat, terwijl zij die bekendheid zelf heeft gekozen.

Hij suggereert dat ze radicaal van uiterlijk verandert om onherkenbaar te worden. “Als ze haar wenkbrauwen afscheert is er niemand die haar herkent.”

Goossens trekt ook parallellen met prinses Amalia, die volgens hem te maken heeft met veel serieuzere zaken en beperkingen.

Eloise verblijft momenteel in New York, en als het aan Rob Goossens ligt, blijft ze daar.

Hij suggereert dat ze beter een onopvallende baan kan aannemen en ver van de Nederlandse media blijft. “Dat wij lekker van haar af zijn,” concludeert hij.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven