Vrouw verhuurt haar man: ‘Hij heeft een andere kijk’

ly 1jpg

Laura Young was verrast door het enorme succes van het verhuren van haar man voor klusjes.

Met een tarief van 45 euro per klus en een overvolle agenda bleek de onderneming van Laura en James Young al snel een succes te zijn.

De inspiratie voor dit idee kwam bij Laura nadat ze een podcast had beluisterd over een man die zijn geld verdiende met meubelmontage voor anderen.

Vervolgens plaatste Laura advertenties op Facebook en de Nextdoor-app waarin ze de diverse vaardigheden van James aanprees, variërend van doe-het-zelfklussen tot schilderen, decoreren, tegelen en tapijten leggen.

Binnen een dag kreeg James zijn eerste klant en al snel was zijn werkweek uitgegroeid tot zes dagen, van 9 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds. De aanvragen bleven binnenstromen en ze moesten zelfs sommige opdrachten afwijzen.

James voert allerlei klussen uit, van het ophangen van tv’s en gordijnen tot het renoveren van muren, en hij biedt zijn diensten aan zowel mannen als vrouwen.


In hun bedrijf is James druk aan het werk met klussen, terwijl Laura de sociale media en website beheert.


Laura en James waren verrast door het succes. Laura zei: “Ik had nooit gedacht dat het zo’n vlucht zou nemen.”


”We zijn pas vier maanden bezig en James werkt nu zes dagen per week. We moesten zelfs opdrachten afwijzen en onze werktijden aanpassen, dus werken we nu van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.”


Vlak voor de kerstperiode lanceerden ze een nieuwe dienst: het installeren van feestverlichting binnen en buiten, wat ook zeer succesvol was en resulteerde in meer werk en aanvragen.


Ondanks hun drukke agenda hebben Laura en James nog geen gelegenheid gehad om hun eigen bouwplannen te realiseren.


Laura legde uit dat James zijn baan in het magazijn opgaf om fulltime voor hun drie kinderen te zorgen, waarvan er twee autisme hebben.

Na de diagnose van autisme vier jaar geleden, ontdekte James een passie voor bouw- en constructiewerk, waarin hij excelleert in zorgvuldig het volgen van instructies, volgens Laura.

“Met een methodische geest en het vermogen om creatief te denken, ziet hij de wereld op een unieke manier,” zei Laura, en deze eigenschappen hebben bijgedragen aan het succes van hun bedrijf.

Direct na de start ontving Laura talloze vragen over James’ werk, zelfs van mensen die op grote afstand wonen.

Hoewel ze geen elektrische of loodgietersdiensten aanbieden, hanteren ze wel tarieven van €45 per uur en €290 per dag.

Om financiële lasten van ouders van kinderen met speciale behoeften te verlichten, bieden Laura en James kortingen aan voor specifieke groepen, waaronder mensen in de zorgsector, 65-plussers en gehandicapten.

Deze unieke aanpak heeft niet alleen lokaal hun bekendheid vergroot, maar ook hun reputatie versterkt als zorgzame en betrouwbare dienstverleners.

1. Door hiervoor te kiezen, nam hij ontslag.
2. Ze ervaren een toestroom van berichten volgens het koppel.
3. Volgens haar volgt haar echtgenoot instructies strikt op.
4. Dit slimme idee heeft zeker gewerkt!
5. Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruikmaken van zijn diensten.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven