Dat is echt mooi: Neem een kijkje in het grote luxe huis van zangeres Davina Michelle!

WhatsApp Image 2024 06 09 at 085540 5jpg

Er wordt gesproken over een indrukwekkende villa in Capelle aan den IJssel, eigendom van de Nederlandse zangeres Davina Michelle, die niet alleen bekend staat om haar succesvolle carrière, maar ook om haar opvallende huis.

Samen met haar vriend Sebastiaan Brouwer heeft Davina Michelle deze prachtige villa aangeschaft voor een bedrag van 1,1 miljoen euro, met een aanzienlijke korting van ruim 90.000 euro op de oorspronkelijke vraagprijs.

De villa biedt een royale woonoppervlakte van 429 vierkante meter en beschikt over 11 kamers, waaronder 7 slaapkamers en 3 badkamers, waardoor het alle comfort biedt dat men zich maar kan wensen.

De ligging langs het water biedt tevens een ruime tuin en een dakterras, perfect voor ontspanning, en een garage voor twee auto’s maakt het plaatje compleet.


Er wordt gespeculeerd over het gebruik van de hypotheek van ruim 3 miljoen euro op het huis van Davina en haar partner.


Ondanks deze discussie, wordt de villa beschreven als een toevluchtsoord van weelde en gerief, perfect om tot rust te komen voor de drukbezette zangeres tussen haar optredens en televisieoptredens.


Als je nieuwsgierig bent naar de luxueuze villa van de zangeres en haar partner, bekijk dan HIER


1. Wow wat een geweldig grote en luxe villa!
2. Dat doet ze niet verkeerd op jonge leeftijd.
3. In deze tuin kun je wel een festival organiseren!
4. Wat een geweldige villa en wat veel kamers!
5. Deze dame heeft het goed voor mekaar op haar leeftijd!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven