Appie de Blauwe Vogel maakt nieuws met video!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

De ophef rond Joost Klein houdt de interesse vast. Een goede vriend van Joost, genaamd Appie Mussa en zelf 25 jaar oud, voegt toe aan de opwinding.

In een nieuwe video heeft hij onder zijn echte naam, Abdulhani Mussa Ali, opnieuw kritiek geuit op het Eurovisie Songfestival. Voor velen boven de 40 is Appie misschien geen bekende naam.

Hij is dezelfde persoon die tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival verscheen in een kostuum met een blauwe vogel naast Joost op het podium, een optreden dat niet werd gevolgd door meer.

Appie heeft duidelijk nog steeds sterke gevoelens over de situatie. Eerder deelde hij een video waarin hij stelde dat er “feitelijk niets was gebeurd” en dat Joost onterecht was weggestuurd.


In een nieuwe TikTok-video uit Appie opnieuw zijn frustraties. In de video is hij te zien met een snavel op en danst op een nummer van Lily Allen.


Tegen het einde van de video, terwijl hij nog steeds danst, maakt hij een provocatief gebaar naar het songfestivallabel.


De intentie achter deze actie van Appie blijft onduidelijk. Het lijkt meer een uiting van frustratie dan een zoektocht naar een oplossing.


De controverse rond Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven onderwerp van gesprek en speculatie in de media en onder fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂 #eurovision2024 ♬ original sound – Bella&lt3

Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven