Voorbeeld van hoe het niet hoort: Vrouw eindigt met vier wenkbrauwen!

brau 1jpg

Voor veel vrouwen is het tatoeëren van wenkbrauwen om ze meer opvallend te maken geen verrassing meer. Dit is vooral een populaire keuze bij vrouwen met lichte wenkbrauwhaartjes, omdat het hen in staat stelt hun wenkbrauwen te accentueren zonder dagelijks make-up aan te brengen.

Microblading, de techniek waarmee dit wordt bereikt, wordt beschouwd als een vorm van semi-permanente make-up. De inkt vervaagt na verloop van tijd en moet regelmatig worden bijgewerkt om het gewenste resultaat te behouden.

Tijdens een microblading procedure worden fijne lijntjes met inkt in de bovenste lagen van de huid aangebracht met kleine naalden. Doordat microblading minder invasief is dan traditionele tatoeages, vervaagt de inkt na verloop van tijd en ontstaat er een semi-permanente tatoeage.

Hoewel over het algemeen veilig, zijn er gevallen waarin microblading fout kan gaan. Daarom is het essentieel om een gecertificeerde professional te kiezen voor deze behandeling.

Een schrijnend voorbeeld hiervan is een vrouw die na een microblading procedure eindigde met vier wenkbrauwen. Haar verhaal benadrukt het belang van zorgvuldige keuze van de juiste specialist voor dit soort behandelingen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven