Dame dolverliefd op 38 jaar oudere man: ‘Bij hem kan ik doen waar ik zin in heb’

WhatsApp Image 2024 05 04 at 201837 3jpg

De relatie tussen Semie Atadja en Claudio Spilatro is opmerkelijk en trekt veel aandacht, zowel online als offline.

In 2017 hebben ze elkaar leren kennen via een datingapp en ondanks het grote leeftijdsverschil van 38 jaar, sprong de vonk over.

Voor Claudio, die destijds al ouder was dan Semie’s vader, was ze de jeugdige en energieke partner waar hij naar op zoek was.

Over Semie zegt Claudio: “precies het meisje dat ik zocht”, waaruit hun sterke emotionele band blijkt.

Als fulltime influencer met een half miljoen volgers krijgt Semie soms ten onrechte kritiek dat ze een ‘gold digger’ zou zijn.

Echter, Claudio bevestigt dat Semie’s aantrekking tot oudere mannen voortkomt uit haar ervaring dat leeftijdsgenoten niet voldoende volwassen zijn.

Voor Semie is Claudio vooral aantrekkelijk vanwege zijn levenslust en vermogen om problemen op te lossen: “Bij hem kan ik mezelf zijn en doen waar ik zin in heb”.

Ondanks kritiek van buitenaf en negatieve opmerkingen gericht op zowel haar als Claudio, blijven ze sterk samen.

In het begin was de relatie van Claudio met Semie een verrassing voor zijn dochter en ex-vrouw, maar geleidelijk hebben ze de situatie geaccepteerd.

De band van Semie met haar zussen is ook verbeterd sinds ze meer betrokken zijn geraakt bij hun reizen en hebben gezien hoe gelukkig ze is.

Dit verhaal van Semie en Claudio laat zien hoe liefde vaak onverwachte wendingen neemt.

Omarm je eigen kracht en zie hoe je diverse vormen aanneemt en barrières overwint, ondanks de druk en het oordeel van de buitenwereld.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven