Vrouw trouwt met haar droomman: ‘Iedereen noemde me een golddigger’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 122831jpeg

Een vrouw genaamd Sienna Keera, leeftijd 27, heeft alles achtergelaten in Sydney, Australië, om samen te zijn met haar echtgenoot George Keywood in Londen. Ondanks hun gelukkige relatie, worden ze geconfronteerd met gemene opmerkingen online.

Een vrouw uit Australië, die haar vriendje achterna reisde nadat ze hem had ontmoet via privéberichten, heeft gereageerd op kritiek dat ze alleen voor zijn geld bij hem zou zijn.

Sienna Keera, 27 jaar, afkomstig uit Sydney, ontmoette haar toekomstige man George Keywood nadat ze onder de indruk was van zijn rol in de Britse documentaire People Just Do Nothing.

Na het zien van de komedie over een piratenzender genaamd Kurupt FM, voelde Sienna zich aangetrokken tot het personage Craig, gespeeld door George.


Sienna vertelde aan het tijdschrift Take 5 over haar ervaring en omschreef hem als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”


Nadat ze elkaar in 2018 ontmoetten, hebben ze inmiddels een tweejarige zoon, Oliver, en zijn ze getrouwd.


Echter worden ze dagelijks geconfronteerd met lastigvallen door mensen die twijfelen aan Sienna’s liefde voor George.


Het koppel deelt delen van hun relatie op TikTok en krijgt reacties die suggereren dat het allemaal een ‘publiciteitsstunt’ is.

“Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden,” zei iemand tegen Sienna, volgens haar verhaal.

Echter, Sienna onthulde dat het eigenlijk zij was die als eerste contact zocht met George.

Terwijl ze naar zijn show keek, begon Sienna zich steeds meer aangetrokken te voelen tot George. Na hem op Instagram te hebben gevonden, stuurde ze hem een bericht waarin ze hem vertelde dat ze hem hilarisch vond.

George reageerde verrassend op haar bericht en al snel begonnen ze met elkaar te praten. Sienna beweert dat het niet lang duurde voordat het gesprek een flirtend karakter kreeg.

“Ik geloof dat onze connectie echt begon te groeien toen we online in gesprek raakten en ontdekten dat we veel overeenkomsten hadden.”

“De ontdekking van onze gedeelde creativiteit en ons verlangen naar succes zorgde voor een stevige basis voor onze relatie.”

Sienna had oorspronkelijk plannen om samen met een vriendin Europa te bezoeken, maar nadat deze afzegde, besloot ze solo naar Londen, Amsterdam en Parijs te reizen.

Toen ze in het Verenigd Koninkrijk arriveerde, was haar doel om George voor het eerst te ontmoeten.

In aanloop naar haar aankomst in Londen stuurde Sienna hem een bericht waarin ze afstemde om George persoonlijk te ontmoeten en hem uitnodigde in haar AirBnB.

De volgende dag, terwijl ze nog aan het herstellen was van de jetlag, herinnert Sienna zich de zenuwen die ze voelde terwijl ze op George wachtte.

Echter, zodra ze de deur opendeed voor hem, voelde ze zich ontspannen, aldus Sienna.

Gedurende de daaropvolgende dagen brachten ze tijd door met een bezoek aan de Tate Modern en leerden ze elkaar beter kennen tijdens diners.

Gaandeweg ontstond er een sterke band tussen Sienna George en dat leidde ertoe dat ze samen besloten om zes weken lang door Europa te reizen.

Tijdens hun reis door Frankrijk en Nederland begonnen ze te praten over hun toekomstige relatie als Sienna terug zou zijn in Australië.

De gedachte om naar Australië te verhuizen deed George twijfelen, vanwege de impact op zijn acteercarrière.

Na grondig overleg heeft Sienna besloten haar leven te verplaatsen naar Londen.


In Australië aangekomen, besloot ze direct een visum voor het Verenigd Koninkrijk aan te vragen en vertelde ze haar ouders over haar plannen om permanent naar Londen te verhuizen.


Nadat de eerste schok voorbij was en haar ouders George via Skype hadden ontmoet, keurden ze de relatie goed, aldus Sienna.


Niet lang na de verhuizing reisden Sienna en George af naar Venetië, waar hij haar ten huwelijk vroeg. Enkele maanden later ontdekten ze dat Sienna zwanger was van hun eerste kind.


Ondanks dit alles, moeten Sienna en George nog steeds omgaan met kritiek waarin wordt beweerd dat hun relatie alleen draait om roem. Sienna geeft toe dat George hier beter mee kan omgaan vanwege zijn ervaring in de entertainmentindustrie.

Door de tijd heen heeft Sienna geleerd om negatieve opmerkingen te negeren en zich te concentreren op de vele steunbetuigingen die ze ontvangt.

“Nu we getrouwd zijn, heb ik echt het gevoel dat we de kritiek van de haters weerleggen. Iedereen beweerde dat ik een ‘golddigger’ was en alleen voor het geld ging, maar in werkelijkheid gaat het om het leven!”

Ze zei: “Het risico nemen in de liefde zoals ik deed, loont niet altijd – maar ik ben zo dankbaar dat mijn sprong in het diepe dat wel deed.”

1. Velen dachten dat er hier sprake was van een publiciteitsstunt…
2. Mensen geloven niet dat ze verliefd op hem is geworden..
3. Velen denken dat ze bij hem is vanwege de roem…
4. Het koppel krijgt behoorlijk wat negatief commentaar.
5. Het gaat haar niet om het geld, het gaat haar om zijn hart…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven