Waylon wordt boos na vraag over roddel

WhatsApp Image 2024 05 26 at 122855jpg

Recentelijk bracht weekblad Privé naar buiten dat zanger Waylon, ook bekend als Willem, mogelijk een grote schuld bij de Belastingdienst heeft, oplopend tot miljoenen euro’s.


Privé meldt dat zijn enorm grote woning al te koop staat, naar verluidt om deze mogelijke immense schuld af te lossen.


Tijdens een uitzending van de talkshow met Renze Klamer werd Waylon plotseling geconfronteerd met vragen over deze mogelijke schuld, wat resulteerde in een geïrriteerde reactie van de zanger.

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Privé beweert dat Waylon een schuld van minstens een miljoen euro heeft en citeert: “Hij heeft een aanzienlijke schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen. Zijn huis heeft overwaarde, en om hiervan te profiteren, is verkoop onvermijdelijk.”


Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

Volgens hem heeft Waylon steun ontvangen van de regering, net als veel anderen, maar moet dat geld uiteindelijk worden terugbetaald. Als een deel van dat geld al is uitgegeven, kan dat problemen opleveren.

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

Tijdens zijn verschijning in de talkshow van Renze Klamer werd Waylon direct geconfronteerd met de roddels.

Waylon openhartig over de periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

Renze vroeg: “Ik moet nog even weten, want ik las deze week dat je failliet was, maar dat blijkt niet zo te zijn. Je draagt nog kleding en hebt een gitaar bij je.”

De zanger reageerde op de vermeende geruchten met verbazing en verontwaardiging: “Ik las in de krant dat mijn huis te koop staat deze week.”

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“En ik wist niet eens dat het te koop stond. Dit is de meest stille verkoop ooit. Ik begrijp er echt helemaal niets van.” Hij legde uit waarom hij nog niet had gereageerd op de roddels:

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Kijk, dit is het ding. Als je er nu aandacht aan besteedt, dan zal het alleen maar groter worden. Ik wil er geen aandacht aan schenken, maar het is ontzettend heftig.”

Anouk haalt keihard uit naar Waylon en bewerkt zijn foto: Pinokkio!

De timing van de verspreiding van deze roddels bleek bijzonder ongelukkig voor de zanger: “Het is erg hoe dit soort zaken net dan naar buiten komen, snap je. Het is de dag voor de verjaardag van mijn kind,

De jongste zoon van de persoon zegt: ”Wauw, mijn vrouw hoeft nog maar acht weken voordat er nog een kindje is en die moet in de krant lezen dat wij ons huis moeten verkopen.”

Ondanks de ontkenningen van Waylon, blijft Evert Santegoeds van Privé bij het verhaal: “We zitten er nogal dik bovenop bij Waylon, dat weet je.”

Bibi is woest en wil dat haar gezin met rust wordt gelaten: ‘Jullie spelen met mensenlevens’

”De verhalen over Waylon zijn talrijk in het Gooi. Hij zou zelfs technisch failliet zijn door een enorme belastingschuld die er ligt. Het gaat om veel geld!”

Waylon reageerde boos en sarcastisch: ”Nee, en zeker niet voor 1,8 miljoen! Voor 1,8 miljoen koop ik het zelf nog een keer!”

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar
Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

1. De verhalen over Waylon zijn talrijk in het Gooi!
2. Overduidelijk dat hij niet blij is met deze vraag!
3. Een boze en sarcastische zanger…
4. Gaat lekker en dan ook nog een hoogzwangere Bibi
5. Ik heb te doen met zijn zwangere vriendin…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven