Wendy van Hout wil alle kansen pakken en vertelt over haar nieuwe idee om geld te verdienen!

WhatsApp Image 2024 06 09 at 122618jpg

Er wordt gedacht dat Wendy van Hout niet de volgende grote zangeres zal worden. Haar talent ligt duidelijk niet bij het vullen van concertzalen met haar stem.

Ze zegt niet definitief nee tegen een mogelijke carrièreswitch, zoals ze zelf aangeeft: “Misschien ga ik wel een boek schrijven”, vertelt Wendy.

Ondanks Peter Gillis’ overtuiging van haar zangtalent bleek haar eerste optreden geen succes. Het is begrijpelijk, aangezien Wendy eigenlijk geen zangstem heeft.

Pas na haar mislukte optreden besloot ze zangles te nemen, een ongebruikelijke aanpak vergeleken met anderen.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Interessant is dat Wendy momenteel geen manager heeft. Ze verklaart: “Als je me wilt boeken voor een optreden, kun je persoonlijk met me praten”. Ondanks de financiële steun van Peter, beschouwt Wendy zingen als haar werk.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Misschien overweegt Wendy om te stoppen door de ontvangen kritiek. Ze denkt: “Misschien zeg ik over een jaar wel, dat heb ik gedaan. Ik stop ermee en ga een boek schrijven”.

Bronnen beweren dat Wendy haar Petertje heeft verlaten: ‘Move on’

Wendy zegt dat ze van ‘alle kansen’ gebruik zal maken. Als al het andere mislukt, denkt Wendy eraan een carrière op OnlyFans te starten, zoals Nicol Kremers, de ex van Peter.

Groot drama voor Wendy van Hout: Nachtmerrie wordt werkelijkheid!

Wendy zegt: “Je mag altijd uitstapjes maken, maar je zal mij nóóit op OnlyFans zien, daar heb ik te veel zelfrespect voor”.

1. Ze heeft zelf gelukkig door dat zingen toch niet zo’n goed idee is.
2. Wendy heeft al plan B mocht zingen toch geen succes worden.
3. Kennelijk denkt Wendy dat ze van alle markten thuis is…
4. Dit plan is in ieder geval beter dan die microfoon in de hand!
5. ZE heeft al bedacht wat ze na het zingen wil gaan doen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven