Filmpje van meid gaat viraal: De reden waarom zij niet wil werken is absurd!

WhatsApp Image 2024 04 24 at 114243 1jpg

Een TikTok-video van Lucy Welcher, een bekende social media influencer met bijna 20 miljoen likes op haar content, heeft recent online voor de nodige discussie gezorgd.

In de video deelt Welcher, die bekendstaat om haar uitgesproken standpunten, dat ze zichzelf te mooi vindt om deel te nemen aan de gangbare dagelijkse werkzaamheden.

De video, waarin Welcher te zien is terwijl ze geniet van een ijskoffie in haar auto, was voorzien van het bijschrift “Niet mijn ding”.

“Ik wil niet werken voor de rest van mijn leven. Ziet het eruit alsof ik de komende 60 jaar elke dag om 6 uur wil opstaan? Nee! Daar ben ik te mooi voor!” verklaarde ze in de korte clip van negen seconden.

De influencer, die toegeeft dat ze het lastig vindt om haar zin niet te krijgen, heeft met deze uitspraak veel reacties teweeggebracht.

Online gebruikers reageerden snel en fel, voornamelijk kritisch op haar opmerking.

Zij noemden haar “oppervlakkig” en “verwend,” en benadrukten dat haar opmerking impliceert dat werk alleen weggelegd is voor mensen die volgens haar minder aantrekkelijk zijn.

De kritiek was aanzienlijk en werpt licht op de doorlopende discussie over de invloed en effecten van influencers op hun publiek.

Dit incident illustreert hoe een enkele opmerking de percepties en emoties van een breed publiek kan aanwakkeren, en roept vragen op over de verantwoordelijkheden van bekende figuren op sociale media.

Na de reacties van gebruikers te hebben gelezen, heeft Welcher de veelbesproken video verwijderd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven